-
Re: Łysek odezwij się
Nie bede koles rznal przez pol Polski zeby moc stanac przed swiatobliwym obliczem wielkiego Lyska! Zastanow sie nad tym co piszesz! Myslenie fibusiku nie boli...
-
-
1. Nie jestem dla ciebie zaden "koleś"
A skoro na forum jestes taki mocny to trzeba bylo sie przejechac przez pool Polski - jestem ciekaw co bys powiedzial Rafalowi jakbys stanal twarzą w twarz.
-
Nic bym mu nie powiedzial koles...Szkoda slow
-
Wyluzujcie.
A ty sisiorek1 weź na uspokojenie. Fibus wyraźnie napisał ci jakich zwrotów nie powinieneś względem niego używać. Więc to co robisz to zwykła prowokacja.
Na tym forum powinna obowiązywać kultura wypowiedzi i tylko o to proszę.
Fibus.. słownictwo.
-
-
mnie bardziej ciekawi co by Rafał powiedział przy takim spotkaniu
"sorry ale mialem cie w d***,i nie odpowiadalem na twoje maile/gg/telefony"?
-
łysek oszust, by zaczą sypąc gęstą scieme, że nie mogł bo był w niemczech, organizował giełde miał awarie kompa, pirón kulisty wpad mu przez okno i rozwalił bezpieczniki no i na koniec wspomniał by jeszcze pewnie że jest śledzony przez rosyjskich szpiegów. Oczywiście twierdził by ciągle uparcie jaki to z niego super sprzedawac, uczciwy człowiek, biedny, męczony przez wszystkich pan łysek.
-
-
Konradzie tak w skrócie:
Sisiorkowi1 się udało Ophidii i mnie nie (nadal brak odzewu), więc sam się zastanów czy 30-50% szansy na to, że ci przyśle towar i nie stracisz kasy jest wystarczającą gwarancją.
Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział o wszystko mówiącym tytule "lysek"
Uprawnienia umieszczania postów