Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: NIE KUPUJCIE U BLACKSMITH OSZUST!!

winiok
    Guest

Re: NIE KUPUJCIE U BLACKSMITH OSZUST!!

to co mam zrobic jestem bezradny lepiej sie nie udzielaj człowieku bo oszustów bronisz a co mam robic powiedziec mu ze mu to podaruje i dziekuje za interes? nie w moim stylu nie popuszcze mu tego a pajaka odzyskam

Samael
    Guest

A Ci kryminalisci to tacy co kryminaly czytaja ?? Patrzac w Twoj profil ja bym sie predzej ze smiechu posikal niz zesral ze strachu ROTFL

Obcy
    Guest

a ta fota w profilu jest w Twoim stylu ? :> nie rób sie człowieku taki maczo bo dostaniesz od kogos chleba w pysk i sie skończy gangsta;->

MIDO
    Guest

winiok pojedz dorwij kolesia przestrzel kolana i zostaw przywiązanego bo drzewa w lesie gdzieś na odludziu to w stylu Ryśka Niemczyka .I napisz nam jak sie sprawa potoczyla.A i powodzenia w pobiciu kogos na jego terenie ha ha ha
    NBiechaj moc bedzie z toba.

foxhound
    Guest

Świat terrarystyczny zamienia sie w teren walk gangsta.Dobrze ze mafia z Pruszkowa nie handluje np.legwanamiA tak na powaznie odbiegajac od sprawy Obcy ma racje.Chamstwo.Jezeli ktos nawet Cie nacial to nie powod aby tak "jechac" drugiego czlowieka.

winiok
    Guest

Dobra nie skomentuje ciekawe co wy byscie zrobili na moim miejscu ... bez komentarza

Atrax
    Guest

Widze, ze w podstawowkach tez zaczely sie wakacje.

winiok
    Guest

podstawowka a Liceum to roznica ;| jak bym nie namieszal wogule bym sie nie dowiedzial co sie stalo

SławekS
    Guest

Żeby nie wdawać się w szczegóły jak zgłosisz to na policję to:

A) tradycyjnie cię oleją przy takiej kwocie i wieku zgłaszającego (taka jest rzeczywistość)
    B) ruszą się kawałek i
    -"przesyłanie żywych zwierząt pocztą jest zabronione"
    -"sprzedawanie pająków z rodziny brahypelma jest zabronione"
    -"wydruk rozmowy z gg nie jest traktowany jako dowód przestępstwa/wykroczenia"

Przyjeżdżając z "kolegami" łapiesz się pod napaść/wymuszenie/pobicie/wtargnięcie i bóg wie, co jeszcze.
    W skrócie przy tej metodzie masz przesrane na całej linii.

Ale teksty masz fajne

Gdanszczanka
    Guest

fajna zabawa hłe hłe dobrze tak sobie przeczytać inteligentna rozmowę przez gg zakompleksionego 16sto latka o poranku.Poprawia humor.

Uprawnienia umieszczania postów