-
Re: NIE KUPUJCIE U BLACKSMITH OSZUST!!
to co mam zrobic jestem bezradny lepiej sie nie udzielaj człowieku bo oszustów bronisz a co mam robic powiedziec mu ze mu to podaruje i dziekuje za interes? nie w moim stylu nie popuszcze mu tego a pajaka odzyskam
-
-
a ta fota w profilu jest w Twoim stylu ? :> nie rób sie człowieku taki maczo bo dostaniesz od kogos chleba w pysk i sie skończy gangsta;->
-
winiok pojedz dorwij kolesia przestrzel kolana i zostaw przywiązanego bo drzewa w lesie gdzieś na odludziu to w stylu Ryśka Niemczyka .I napisz nam jak sie sprawa potoczyla.A i powodzenia w pobiciu kogos na jego terenie ha ha ha
NBiechaj moc bedzie z toba.
-
Świat terrarystyczny zamienia sie w teren walk gangsta.Dobrze ze mafia z Pruszkowa nie handluje np.legwanami
A tak na powaznie odbiegajac od sprawy Obcy ma racje.Chamstwo.Jezeli ktos nawet Cie nacial to nie powod aby tak "jechac" drugiego czlowieka.
-
Dobra nie skomentuje ciekawe co wy byscie zrobili na moim miejscu ... bez komentarza
-
Widze, ze w podstawowkach tez zaczely sie wakacje.
-
podstawowka a Liceum to roznica ;| jak bym nie namieszal wogule bym sie nie dowiedzial co sie stalo
-
Żeby nie wdawać się w szczegóły jak zgłosisz to na policję to:
A) tradycyjnie cię oleją przy takiej kwocie i wieku zgłaszającego (taka jest rzeczywistość)
B) ruszą się kawałek i
-"przesyłanie żywych zwierząt pocztą jest zabronione"
-"sprzedawanie pająków z rodziny brahypelma jest zabronione"
-"wydruk rozmowy z gg nie jest traktowany jako dowód przestępstwa/wykroczenia"
Przyjeżdżając z "kolegami" łapiesz się pod napaść/wymuszenie/pobicie/wtargnięcie i bóg wie, co jeszcze.
W skrócie przy tej metodzie masz przesrane na całej linii.
Ale teksty masz fajne
-
fajna zabawa hłe hłe
dobrze tak sobie przeczytać inteligentna rozmowę przez gg zakompleksionego 16sto latka o poranku.Poprawia humor.
Uprawnienia umieszczania postów