Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: potrzebny mi transport TCHÓRZOFRETKI!

_ona_
    Guest

potrzebny mi transport TCHÓRZOFRETKI!

hej!
    wiem ze to nie te forum. ale koniecznie jest mi potrzebny transport fretki! jezeli ktos ma dobre serce i moze przywiezc mi zwierzatko to piszcie! tina660@wp.pl
    transport potrzebny mi na trasie:
    1) Łodz-Olsztyn ...albo...
    2) Grudziadz-Olsztyn ...albo...
    3) Warszawa-Olsztyn
    jeszcze raz przepraszam ze pisze na dorum terrarystyki! Pozdrawiam ;]

sopran
    Guest

Re: potrzebny mi transport TCHÓRZOFRETKI!

Nie wiem może jestem mało rozgarniety, ale czy Ty prosisz o to, żeby ktoś zupełnie za nic przywiózł Ci fretke do domu tzn. wsiadł w swój samochód odebrał ją z jednego miejsca i przywiózł w drugie i to wszystko za "Bóg zapłać"...buhahaha

P.S. Pozdrawiam Cie choćby za to, że masz odwage prosić o cos takiego!

_ona_
    Guest

nie oto mi chodzi!!!!! chodzi mi oto ze gdyby ktos wracajac np. od cioci z warszawy jechal do domu np. Olsztyna to czy mogl by mi przy ookazji podrzucic fretke. ludzi tak robią !! jest wiele takich prosb i ludzie sa tak mili ze pomagaja w transporcie...no ale chyba nie tutaj...:/

sopran
    Guest

Pomagają w transporcie to firmy kurierskie np. za 25zł...ale cóż możesz mieć nadzieję, a ja z całego serca życze Ci, żeby znalazł sie ktoś kto przywiezie Ci tą fretke.
    P.S. Nie bierz tego do siebie, ale zapamiętaj "nadzieja matką głupich".

Sojkas
    Guest

Po co sie odzywasz, jesli nie masz pojecia o co chodzi? Forum moze i niespecjalnie odpowiednie, ale tego typu przyslugi sa dosc czeste. Szczegolnie przy adopcjach bezdomnych zwierzakow. Co wiecej ludzie wtedy sami z siebie takie zwierzaki podwoza, nie przy okazji, ale specjalnie jada 100, 200 km.
    Co, tez "buahahahah"?
    Odechciewa mi sie...

_ona_
    Guest

wiem ze instenieja firmy kurierskie, ale ludzie którzy sprzedają fretki nie chcą ich pakowac w karton i wysyłac pociagiem czy czyms. dlatego szukamy wszedzie ludzi którzy przy okazji mogliby przewiezc zwierze w normalnych dla niego warunkach. wiadomo ze w firmach kurierskich itp... nie dba sie az tak za bardzo o paczki...i poreszto kto wsadzi małego wystraszonego malca do kartonu?!

sopran
    Guest

Rozumiem Cię, że chcesz zapewnic jak najlepsze warunki transportu fretce, pisałem tak bo po prostu nie bardzo chce mi sie wierzyc, że bedzie ktos skłonny zrobic dla Ciebie taka przysługe...no ale widocznie jestem w błędzie.
    A Ty Sojkas rozumiem odzywasz się, bo masz pojęcie o wszystkim?

P.S. Sorry _ona_ może trochę mnie poniosło...

Sojkas
    Guest

Akurat o tym mam. Nie musze miec pojecia o wszystkim, zeby zauwazyc, ze o tym Ty pojecia nie masz.

sopran
    Guest

O tym pojęcia nie miałem, ale widocznie za słabo i za mało wierze w ludzi skoro naprawde może sie trafić ktoś kto bedzie najpierw jeździł po jednym mieście, żeby odebrac od hodowcy tą fretke, a potem będzie jeszcze krążył po Olsztynie, żeby przekazac ją tej dziewczynie.

P.S. Pewnie mnie nie pamiętasz Sojkasie, ale duzo nie brakowało a kiedys dobilibyśmy targu, a Ty mnie teraz tu tak ostro gnębisz...dobra kończe bo to nie ma nic wspólnego z całą ta sprawą. POZDRO

Sojkas
    Guest

Ja nikogo nie gnebie.
    Wypraszam sobie.

Uprawnienia umieszczania postów