Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Oszust!!

Gufi
    Guest

Oszust!!

W połowie Października wpłaciłem kase dokładnie 94 zł miał mi wysłac Dorosłego samca Psalmopeus Cambridgei i Nhandu chromatus L5.Gdy kasa dotarła napisał ze idzie na poczte wysłac pajaki lecz dziwnym trafem paczka nie doszła.Więc mówił że sie nademną zlituje i wysle drógą też nie doszła.Troche mu nagadałem i poszedł wysłac 3 paczke. Pajaki doszły do mnie po 3 dniach znalazłem tylko N.Chromatus zgniecioną z otwartym pudełkiem były tam jeszcze jakies 2 z których nic nie byłem wstanie wywnioskowac.Było wtedy dośc zimno ,kilka dni przed tymi wczesniejszymi śniegami a zwierzaki były włoznone do pudełek po kliszy których nie zalepił ani nie zabezpieczył w żaden sposób.Następnie mówił że to nie jego wina że pająki zdechły.Zadałem mu pytanie gdzie samiec cambridgei i nie dostałem odpowiedzi i tylko napisał że wysle paczek w której bedzie samica G.Rosea samica L10 i jakis gratis.Ta paczka tez nie doszła oraz nastepne dwie tez znikły . Kazałem mu wysłac kase i on powiedział że wysle ją po sylwestrze.Kasa nie dotarła potem jeszcze kilka rzeczy mi próbował mi nagadac ale doszłem do wniosku ze to nie ma sensu .Jego nick z allegro to Xx_2004
    Piotr K z Tarnowa.Więcej danych nie podaje ale jak ktoś będzie chciał z nim robić interesy to stanowczo odradzam.

algernon
    Guest

Re: Oszust!!

No to kolejny qtasss. Trzeba coś z tym zrobić i to dokładnie. Z tą publikacją danych osobowych jest tak, że można je publikować w pewnych sytuacjach, niestety nie znam dokładnego brzmienia tej ustawy. Jeśli ktoś ma dojście do tej ustawy, to niech da cynk, wtedy może coś sie uda wymyśleć.

Gufi
    Guest

3 tygodnie temu moja mama napisała list do jego rodziców i żadnej odpowiedzi.Jaka mama taki syn

Belial
    Guest

Piotruś z Tarnowa jest dosyć znany z przekrętów, mniejszych i większych. Rzadko się udzielam na tym forum, ale w ywpadku takich gnojków uważam, że trzeba to zrobić. Mam gdzieś ustawę o ochronie danych osobowych. Facet nazywa się Piotr Kołodziej jest z Tarnowa. Link z allegro podał już Gufi, jest on prawidłowy. Gość próbował już wykręcić mnie (mój link z allegro pyton51), Zgrzewę, Frontsida. Cały czas coś kombinuje, kręci. Nic nie kupujcie od tego faceta!!!! A najlepiej w ogóle się z nim nie kontaktujcie.

THC_Inside
    Guest

takich tylko powybijac :[ ja sam zbieram kase zeby sie wybrac do jednego osobiscie chyba ze wkoncu przysle mi paczke, w co juz powoli watpie :/

Frontside
    Guest

to prawda. Straszny gnojek z kolesia. kombinator i bezczelny gowniarz!!! Potwierdzam to co napisal Pyton !!!

Budyn
    Guest

Zastanawia mnie jedno skoro wszyscy kupowaliscie u niego na aukcjach i jest on taki zly i oszust to czemu nie ma zadnych komentarzy negatywnych-taka mala mysl

zgrzewa
    Guest

to zastanawiaj sie dalej i pomyśl nad taką opcją ze nikt z nas nie robił z nim interesow na allegro tylko poza :> wydaje ci sie prawdopodobna taka wersja zdarzeń mój drogi Sherloku?

Gufi
    Guest

Gdybym brał przez allegro to jaką chce kwote moge zgłaszac na policje a jak tak zwykle to od 250 zł:/ . Tak mi na policji powiedzieli.

Gufi
    Guest

Własnie dostałem fotografie potwierdzenia przekazu ..wszystko to co pisałem odwołuje.Jak można to usuńcie temat.

Uprawnienia umieszczania postów