-
Re: Korek
Wiesz co masz po części racje jednak korek (ten ciemny) wydłubany bardzo mi sie podoba .
A poza tym to 24 zł za 100/50 to nie jest tak dużo 
-
Bez przesady 25 zl to drogo ??!! Taka plyta starcza na 3-4 terra,albo i wiecej - zalezy jak kto wykleja.Korek po wydlubani zankomicie imituje kore dzrzewa i co najwazniejsze - nie plesnieje !!.Poza tym ma taki fajny zapach ala wegiel drzewny.Nawet przy laczeniu i wudlubaniu nie widac gdzie stykaja sie plyty.Ja osobiscie polecam wszystkim,ale jesli ktos lubi sie babrac w atlasach to juz jego sprawa.
-
a ja powiem ze jest troszke inaczej poprostu do niektorych terrari pasuje atlas a do niektorych korek, 3-4 terra to dla pajakow bo jak ktos ma terra dla lega zrobic z korka to juz jest wieksza zabawa.
-
-
Mysle ,ze Teraphos bedzie robil terra dal pajkow ,bo legwana w profilu nie widze :P.Djtommi jak komus sie podoba i ma forse to sobie kupi,bo w koncu kazdy chce ,zeby jego zwierze mialo jak najlepiej i ladnie urzadzine terra.Ja ten korek stosuje tylko u pajkow nadrzewnych,u naziemnych tylko ten cieniutki na boazerie :]
-
Nie dla lega, bo nie mam :P
Samael a oni maja różne grubości?
-
Tak od 25mm do chyba 50 mm,ale to musisz z nimi sie dogadac,bo nie wiem czy na miejscu maja :] U mnie te grubsze tylko na zamowienie.Powiem Ci ,ze jak dla pajkow to ta 25mm zupelnie wystraczy :]
-
Sam korek nei jest taki drogi ale w stosunku do scianki z atlasu i takich tam pierdul to cena jest dosc znaczna:].
-
Hm a ja dzwoniłem to u mnie 42 zł, ach te żydy heh.
no ale na razie mam zapas swojego..
-
Uprawnienia umieszczania postów