Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Korek

Theraphos
    Guest

Re: Korek

Wiesz co masz po części racje jednak korek (ten ciemny) wydłubany bardzo mi sie podoba .

A poza tym to 24 zł za 100/50 to nie jest tak dużo

Samael
    Guest

Bez przesady 25 zl to drogo ??!! Taka plyta starcza na 3-4 terra,albo i wiecej - zalezy jak kto wykleja.Korek po wydlubani zankomicie imituje kore dzrzewa i co najwazniejsze - nie plesnieje !!.Poza tym ma taki fajny zapach ala wegiel drzewny.Nawet przy laczeniu i wudlubaniu nie widac gdzie stykaja sie plyty.Ja osobiscie polecam wszystkim,ale jesli ktos lubi sie babrac w atlasach to juz jego sprawa.

djtommi
    Guest

a ja powiem ze jest troszke inaczej poprostu do niektorych terrari pasuje atlas a do niektorych korek, 3-4 terra to dla pajakow bo jak ktos ma terra dla lega zrobic z korka to juz jest wieksza zabawa.

Theraphos
    Guest

Ok dowiedziałem sie
    U mnie w miescie ten korek "AGLOMERADO NEGRO" kosztuje 33-34 zł za 1m2, wiec bardzo tanio!

Tylko koles mi powiedział ze sa 2 "style" czy cos takiego:/ i Pierwszy 33 a drugi 34 zł za m2. Za kilka dni sie wybiore to zoabcze i odrazu kupie 1m2

Samael
    Guest

Mysle ,ze Teraphos bedzie robil terra dal pajkow ,bo legwana w profilu nie widze :P.Djtommi jak komus sie podoba i ma forse to sobie kupi,bo w koncu kazdy chce ,zeby jego zwierze mialo jak najlepiej i ladnie urzadzine terra.Ja ten korek stosuje tylko u pajkow nadrzewnych,u naziemnych tylko ten cieniutki na boazerie :]

Theraphos
    Guest

Nie dla lega, bo nie mam :P

Samael a oni maja różne grubości?

Samael
    Guest

Tak od 25mm do chyba 50 mm,ale to musisz z nimi sie dogadac,bo nie wiem czy na miejscu maja :] U mnie te grubsze tylko na zamowienie.Powiem Ci ,ze jak dla pajkow to ta 25mm zupelnie wystraczy :]

wh6fxe
    Guest

Sam korek nei jest taki drogi ale w stosunku do scianki z atlasu i takich tam pierdul to cena jest dosc znaczna:].

kak
    Guest

Hm a ja dzwoniłem to u mnie 42 zł, ach te żydy heh.
    no ale na razie mam zapas swojego..

Matt_ns
    Guest

Mi powiedzili 27 zł za 1m2 Czyli za plyte 100x50 wychodzi 13,50 :P lol

Uprawnienia umieszczania postów