-
Problem :/
Hey
Mam taka sprawe - pare tygodni temu zamowilem 4 modliszki s.sp L4 - przyszly do mnie 4 ale L3 - no ,ale ok - po tych dwoch / tygodniu facet napisal mi ,ze kase nie doszla - a przelalem - dzis szukalem kwitka i znalazlem tylko polowe tj. Jego dane i troche moich ,ale nie ma pieczatki i numeru przelewu
czy moge z moja legitymacja isc na poczte i pokazac ,że moje dane na kwitku sa takze na moje legitymacji i moge sie w ten sposob dowiedziec o numer na jaki przelalem kase i czy dotarla (poniewaz z czego wiem to zawsze jas w komputerze (no wiecie tam zawsze jest adres itp ) teraz nie wiem co robic bo nie chca miec wrogow na forum - sprzedawca chyba mi ufa bo powiedzialem ,ze przelalem ,ale nie mam dowodu - z gory dziekuje i pozdrawiam (Prosze nie kasowac - w "handel" to zamiescilem ,ale prze pomyslke i tamto mozna skasowac
Pozdrawiam )
-
Re: Problem :/
Bez pieczatki nic nie zrobisz...
-
Wiem że wysłałeś ,ale pieniądze nie doszły na konto.
-
Kurde co mam teraz robic ? Jestem pewien - wszystko bylo wypisane na 100% dobrze - a teraz mam takie wydatki... na serrio nawet z tym kawalkiem nie moge jakos udowadnic - na nim sa moje dane !
-
Hmm idz z tym na poczte oni musza miec oryginal:] wiec moze da sie cos zrobic .. Proboj...
Uprawnienia umieszczania postów