-
BIOFIL-KRAKÓW
czy ktos z was kupował u biofila wysyłkowo?jak przebiegała współpraca? czy rosliny dotarły w dobrym zdrowiu?
Nat
-
Re: BIOFIL-KRAKÓW
witam, pewnie Sulek zawsze bardzo staranie dba zeby wszytsko doszlo cale 
-
Ja już nie firmuję swoim nazwiskiem niczego co jest związane ze starym Biofilem.
Przez jakiś czas na pewno osoby prowadzące ten sklep będą "jechały" na marce wypracowanej przeze mnie - trudno 
Nowy sklep, tymczasowy Bio-fil jest obecnie przekształcany w GADY - GADY ponieważ obawiam się, ze marka Biofila wkrótce zostanie zepsuta i słowo to w terrarystyce nie będzie oznaczało nic dobrego...
pozdrawiam
Sułek
www.gady-gady.pl
(as soon as...
-
Sułek kiedy rusza strona ?
-
no własnie kiedy
-
Wszyscy czekaja na ta strone i ofert
. Sam jestem bardzo ciekaw co bedzie, jak cenowo a o jakos sie nie martwie bo ma pewno bedzie najlepsza z wszytskich sklepow terrarystycznych w Polsce ( moze kiedys nei tylko w Polsce...).
Zycze powodzenia w rozwijaniu nowego sklepu
.
-
Wiem że wszyscy z niecierpliwością czekają na nową stronę, ruszamy już w pierwszych dniach września oferując najlepszą jakość i ceny.
www.gady-gady.pl lub www.gadygady.pl
-
sly bedziecie mieli P. Pictusy ?
-
Bylem ostatnio w obu sklepach i musze powiedziec ze "stary biofil" .... heh ogromny zawód. Szczeze mowiac szedlem tam napalony wiadomo a tu ceny "kosmiczne!!!" sprzedawcy robia sobie nawzajem wyklady z teologi a potem wyśmiewają hodowców że źle wymawiają nazwy ( chociaz zawsze mi sie zdawalo ze Gastrica wymawia sie Gastrika ....). Zniechecony chociaz nie znam krakowa zbytno poszedlem na krakowską a tam ... no po prostu nie umialem uwierzyc... porządek , jakoś tak przytulnie ceny normalne. Jeszcze dostalem upust na storczyka... noc tylko serdecznie polecam.
-
Ja Ci dam gady-gady ;P
Zmieniac na gady-owady ale juz! ;>
Uprawnienia umieszczania postów