Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: BIOFIL-KRAKÓW

nat
    Guest

BIOFIL-KRAKÓW

czy ktos z was kupował u biofila wysyłkowo?jak przebiegała współpraca? czy rosliny dotarły w dobrym zdrowiu?
    Nat

Arrow
    Guest

Re: BIOFIL-KRAKÓW

witam, pewnie Sulek zawsze bardzo staranie dba zeby wszytsko doszlo cale

Sułek
    Guest

Ja już nie firmuję swoim nazwiskiem niczego co jest związane ze starym Biofilem.
    Przez jakiś czas na pewno osoby prowadzące ten sklep będą "jechały" na marce wypracowanej przeze mnie - trudno
    Nowy sklep, tymczasowy Bio-fil jest obecnie przekształcany w GADY - GADY ponieważ obawiam się, ze marka Biofila wkrótce zostanie zepsuta i słowo to w terrarystyce nie będzie oznaczało nic dobrego...
    pozdrawiam
    Sułek
    www.gady-gady.pl
    (as soon as...

Mikelos
    Guest

Sułek kiedy rusza strona ?

pepito
    Guest

no własnie kiedy

wh6fxe
    Guest

Wszyscy czekaja na ta strone i ofert. Sam jestem bardzo ciekaw co bedzie, jak cenowo a o jakos sie nie martwie bo ma pewno bedzie najlepsza z wszytskich sklepow terrarystycznych w Polsce ( moze kiedys nei tylko w Polsce...).
    Zycze powodzenia w rozwijaniu nowego sklepu.

sly
    Guest

Wiem że wszyscy z niecierpliwością czekają na nową stronę, ruszamy już w pierwszych dniach września oferując najlepszą jakość i ceny.

www.gady-gady.pl lub www.gadygady.pl

Mikelos
    Guest

sly bedziecie mieli P. Pictusy ?

Mesh
    Guest

Bylem ostatnio w obu sklepach i musze powiedziec ze "stary biofil" .... heh ogromny zawód. Szczeze mowiac szedlem tam napalony wiadomo a tu ceny "kosmiczne!!!" sprzedawcy robia sobie nawzajem wyklady z teologi a potem wyśmiewają hodowców że źle wymawiają nazwy ( chociaz zawsze mi sie zdawalo ze Gastrica wymawia sie Gastrika ....). Zniechecony chociaz nie znam krakowa zbytno poszedlem na krakowską a tam ... no po prostu nie umialem uwierzyc... porządek , jakoś tak przytulnie ceny normalne. Jeszcze dostalem upust na storczyka... noc tylko serdecznie polecam.

dr1zzt
    Guest

Ja Ci dam gady-gady ;P
    Zmieniac na gady-owady ale juz! ;>

Uprawnienia umieszczania postów