-
małe ssaki jako nowy poddział strony - co wy na to
Hi!!!!
Co wy na to aby w opisach gatunków stworzyć poddział o małych ssakach?? Coś w stylu MAŁE SSAKI W TERRARIACH. W końcu terrarystyka nie musi się zamykać na zmiennocieplnych :-) Nook dostał już dwa opisy (myszoskoczek mongolski i szynszyla mała) i jeżeli "projekt" się przyjmie to czekamy na więcej.
-
Re: małe ssaki jako nowy poddział strony - co wy na to
Ja sądze że owszem przydało by się coś takiego, może wtedy ludzie będą wiedzieć jak hodować zwyczajne myszy, bo wielu zna się na gadach i płazach , a u zwykłej myszy nie umie rozrużnić płci i rozmnożyć nie potrafi :0 P, naprawde.
-
wydaje mi się że niewiecie iż już coś takiego jest wystarczy dobrze poczytać ;-) oto link: http://terrarium.com.pl/zywienie/
Pozdrawiam
-
tu nie chodzi o hodowle karmowe ale zwykłe - takie jak z gadami czy płazami. te myszy to (chyba) tylko przykład. Przecież nikt nie będzie karmił węży szynszylami czy np. jeżami afrykańskimi...
-
Ja rowniez jestem za powstaniem takiego działu
-
Zdecydowanie jestem przeciw. Ssaki to inna bajka. Lepiej podwyższyć jakość tego co już jest o płazach i gadach.
-
oczywiście ze inna bajka. Nikt nie mówi że strona ma być wyłącznie o gadach i płazach a małe ssaki niektórzy także zaliczają do zwierząt terraryjnych. Na pewno nikomu to nie zaszkodzi a komuś może pomóc. Zresztą mogę podjąć się nadzorowania tego działu.
-
Rozumiem gdyby obecny zakres był super wypełniony, opisy doskonałe wtedy można poszerzać. Ale tu jest jeszcze ugór 
Jak się czyta niektóre opisy to płakać się chce. Dlatego zamiast rozszerzać trzeba skupić się na poprawie serwisu. Po co serwis o wszystkim, będzie szeroki i płytki.
-
Zgadzam się w 100% z dr Robertem.
Ten portal spełnia doskonale swoją rolę - jako portal terrarystyczny.
Jeśli tematyka za bardzo będzie od tego odbiegać - okaże się że i opisy rybek się pojawią, bo i rybki można trzymać w dużych akwaterrariach.
Sądzę, że nie ma sensu w obecnej sytuacji ciągnąć zbyt wielu srok za ogon
Pozdrawiam
-
A ja jestem za!!! powstaniem działu o małych ssakach... bo niektorzy ludzie potem zadawaja posty ''jak rozmnozyć myszy" belegdzie, a ten dział chyba nikomu nie przeszkodzi w rozwijaniu nadal się innych (działów)
Uprawnienia umieszczania postów