-
nowe fora
czy to czasem nie przesada robic tego tyle jest już ich i tak moim zdaniem za dużo.
-
Re: nowe fora
swego czasu bylo bardzo wiele postow dot. rejestracji, co do spotkań myślę że będzie ich coraz więcej, zobaczymy, bądzmy dobrej myśli... zrobie tak że bedzie łatwo korzystało się z grup, coś jak:
http://terrarium.com.pl/forum/ostatnie.php
-
Mi to nie przeszkadza że jest więcej tematów, jest przynajmniej co poczytać ,można pośmiać się z niekturych postów. :0 P
-
z Twoich postow jest zawsze kupa smiechu...... takich bledow ortograficznych to ja nawet wymyslic nie potrafie......
-
Ja ci nie wytykam błędów więc ty mi tesz nie wytykaj.
A pośmiać się mżesz ile chcesz.
-
Niestety, trudno nie zgodzic sie z mantid-em. Chociaz mnie akurat, wcale to nie smieszy.
A wracajac do tematu, to uwazam, ze tych list robi sie troszke za duzo.
pozdr.Piotr
-
Tak naprawde to mnie tez nie smieszy to straszne......
Jak mowi stary rosyjski dowcip "i smieszno i straszno, kak tigra jebat'"
-
i to mi się nie podoba na forum, jeden o jednym drugi o drugim panowie no cóż nasza oświata naprawdę kuleje
)), troche zrozumienia (no i co ja pisze sam się śmieje z
ludzi co pisowni podstawowych słów nie znają, który, hodować)
)) Ja się już przyzwyczaiłem, wkońcu w tym kraju 10% ludzi na ma wykształcenie wyższe)
-
Nie popieram Koragan'a... Chociaż z Nook'iem mamy troche inne poglądy co do usuwania postów (:P) to tutaj przyznaje mu racje. Wstępna selekcja postów (czyli poprostu tworzenie odpowiednich działów na forum) jest bardzo dobrym rozwiązaniem 
-
zobaczymy może będzie ok.
Jak dla mnie to przeszkadą jest tylko to ze trzeba więcej klikać
Uprawnienia umieszczania postów