Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Forum lamparcie

geckonum
    Guest

Forum lamparcie

Nie mam nic przeciwko gekonom(gekonum<?>) lamparcim bo sam jestem ich hodowca i bardzo często wchodze na forum,,gekon lamparci" ale mysle ze to drobna przesada robic forum dla jednego gatunku...(tyczy sie rowniez lega zielonego). Wedlug mnie zamiast forum na temat jednego gekonka mozna by zrobic forum o ogólnie gekach!

MareQ
    Guest

Re: Forum lamparcie

a co ci przeszkadza że jest? Piszesz że masz lamparty więc tym bardziej sie dziwie :| to samo tyczy sie legwanów zielonych. Niewiem czy masz lega i czy tam zaglądasz czasami ale jest tam kilka stałych bywalców (niemam lega ale czytamsobie posty na tym forum). Wydaje mi sie że niemożna było by im więszej krzywdy wyrządzić jak zlikwidowanie forum o Legwanach! Zresztą takie samo zdanie mam na temat forum o gekonie lamparcim. Nonsensem było by zlikwidowanie tego forum. Zresztą szkoda słów. Poprostu pomysł beznadziejny, totalna klapa (sorry za szczerość ale taki już jestem)...

Hari
    Guest

Re: Forum lamparcie

Prawda, to są dwie najpopularniejsze jaszczurki w naszych domach i jak widac obie grupy rozwijają sie dobrze. Czas pokazał, ze pomysł, mowiąc ktotko, wypalił. Co innego gdyby w pare miesięcy po utworzeniu "gekonow lamparcich" bylo tam tylko kilka postow. Wtedy uwazam zlikwidowanie grupy za uzasadnione. Sam czasami chcąc się czegoś dowiedziec o legach, wchodze na ich forum i nie muszę przedzierać się przez setki innych listow. Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów