-
Co z tymi roślinami nook?!?!?!
Jakiś czas temu (a dokładniej w Marcu) Nook zaproponował mi opisanie roślin terrarystycznych, chętnie się zgodziłem, bo sam coś takiego od dawna chciałem napisać. Przez kilkanaście dni pisałem, pisałem i pisałem, opisałem kilkadziesiąt rodzajów i wysłałem je. I do tej pory NIC, przez te 4 miesiące nic nie ma. Kilkanaście razy pisałem na gg do nooka co z tymi opisami się dzieje a on albo mnie zbywa mówiąc że nie ma czasu albo wogle nie odpowiada. Piszę ten post bo może wkońcu tutaj Nook mi odpowie na jaką cholerę męczyłem się przez 2 tygodnie nad tymi opisami.
-
Re: Co z tymi roślinami nook?!?!?!
zagadaj do sułka bo tam błędy były
-
sam do niego zagadaj bo to ty mu je wysłałeś. jesteś dorosły a z odpowiedzialnością u ciebie jak u pięciolatka.
-
hahahahaha, anolis 1987 czyzbyś to ty mial ledwo skonczone 16 lat? hehehehehhehe i tu o odpowiedzialnosci cos gadasz! hah!
-
tak ja tu o odpowiedzialności gadam. Ja umowy dotrzymałem, w przeciwieństwie do Nooka.
-
anolis1987 jeśli zrobiłeś opisy roślin to może wyślesz mi to na maila co? Bo chciałbym trochę roślin dokupić do moich zwierzaków do terrarium a w serwisie tego tutaj nie ma.
Mój email treewood@witaj.net ... z góry dziękuję
Uprawnienia umieszczania postów