-
Re: Gdzie moje posty ?!
Niewiem o co wam chodzi... Skoro Nook sie przyczepil do Zeraw'a o takiego rodzaju post i go skasowal to czemu innym "uchodzilo" to na sucho ?
Trzeba chyba wszystkich jednakowo traktowac ?
-
Wtrącę się troszkę, bo też mi ręce opadły: Zeraw, człowieku, to jest STRONKA O ZWIERZĘTACH TERRARYJNYCH!!! A nie aukcje.onet.pl czy ogłoszenia drobne..... Jakos tylu ludzi to rozumie - bo nie zamieszczają tutaj ogłoszeń o sprzedaży pralek czy nieruchomości..... A ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć??? Forum "na każdy temat" również nie jest tablicą ogłoszeń. To że nie jest na ogół o zwierzakach, to nie znaczy, że można tam pisać co się chce. Co innego, jakbyś ogłosił, że chcesz ZAMIENIĆ telefon na pająka, gada czy coś w tym rodzaju. Takiego posta nook by na pewno nie skasował....
Zreszta, jak się pojawisz z takim ogłoszeniem na konkurencyjnej stronce, też zostanie on usuniety.......
-
Kombinezony nurkowe powinny być dopuszczone o ile ktoś ma wielkie akwa;-)))
-
moze nie którym uszło na sucho każdy moze coś przeoczyć, nie dostrzec Nook to tylko człowiek a człowiek nie jest istotą nieomylną
a napewno gdyby wogle nie zwracał na to uwagi co gdzie się znajduje był by duży bajzer tutaj... moje cposty zęsto były przenoszone bo nie znajdowały się tam gdzie powinny ale zawsze były związany z terrarystyka
-
Uprawnienia umieszczania postów