-
MAILER-DAEMON@smtp.terrarium.com.pl
Hi. This is the qmail-send program at smtp.terrarium.com.pl.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<jabberwocky@interia.pl>:
217.74.64.238 does not like recipient.
Remote host said: 550 <jabberwocky@interia.pl>: User unknown in local recipient table
Giving up on 217.74.64.238.
--- Below this line is a copy of the message.
[cut]
KILL -9 user: jabberwocky@interia.pl :-)))
-
Re: MAILER-DAEMON@smtp.terrarium.com.pl
-
Re: do Nooka
kurde niezla masz sygnaturke Atrax Robustus (duza ta grafa)
Nook czy mozna grafike wrzucac w sygnaturke? (wydawalo mi sie ze nie.. no bo jesli jest inaczej to mam piekna fotke
:PPP)
Pozdro
-
tez tak mam, ale myslalem ze to tylko u mnie cos dziwnego
w sygnaturce mialo nie byc obrazkow ani linków
-
Moja bycza sygnaturka byla jeszcze bardziej "bycza".
Staralem sie ja dostosowac tak, zeby nie byla wieksza, niz fotki w sygn. innych forumowiczow.
Jesli jednak komus stronka bedzie ladowala sie przez to wolniej, to oczywiscie zmniejsze ten jpg maksymalnie lub go w ogole usune.
-
Atrax Robustus napisał(a):
>
> Jesli jednak komus stronka bedzie ladowala sie przez to
> wolniej, to oczywiscie zmniejsze ten jpg maksymalnie lub go w
> ogole usune.
no w profilu jest miejsce na zdjecie http://terrarium.com.pl/spis/profile.php
zreszta nie ja wymyslam zasady:
Sygnaturka - Twój podpis na forum np. "Pozdrawiam Tomek", max 5 wierszy
Zabrania się umieszczania linków do stron (linki sš w profilach), oraz umieszczania spisu swoich zwierząt (też znajdują się w profilu)
na szczescie nikt nie interpretuje netykiety tak jak Ty - czyli obrazek wielki na 5 wierszy :P gdyby tak bylo to na newsach ale by byla masakra 
Wiadomo zrobisz jak zechcesz.. jesli jednak bedzie to akceptowane na forum to ja tez sobie zrobie obrazek... pozniej inni zrobia sobie i bedzie masakra (no przynajmniej dla modemowcow)
Pozdro
-
Tu raczej nie chodzi o wielkosc obrazka w pixelach, tylko w moim wypadku, o jego jakosc. Jesli zmniejsze go do 2, czy 3 kb, to modemowcom bedzie lzej, niz gdyby widzieli malutki obrazek, ale o wiekszej "wadze".
Taki obrazek jest mi kompletnie niepotrzebny w podpisie, wiec usune go nawet i w tej chwili. Nie ma sensu klocic sie o takie "pierdoly"
.
Jeronimo -> Jezeli takie same zasady beda dla wszystkich, to i obrazki sie skoncza. Proponuje, aby uzgodnic maksymalna wielkosc obrazka, jaki moze byc w sygnaturce. (np. z 3..4 kb) Szczerze mowiac, to dziala tak, ze w sygnaturce mozna zamiescic i zdjecie wielkosci 1024/768 (sprobuj, jak chcesz
, wiec te 5 wierszy to i tak przypadek. Jesli jednak ktos ma wyswietlanie forum w formie plaskiej, to w duzych watkach, nawet malutkie obrazki moga przeszkadzac. Proponuje sie zastanowic nad tym i albo wprowadzic jakies ograniczenia (bo co do obrazkow, to nie istnieja ZADNE). Najlepiej uniemozliwic wstawianie obrazkow sygnaturce lub upominac userow. Dam dobry przyklad i jako moderator "pajeczakow" wywale obrazek. Nie oczekuje tego od nikogo, bo szczerze mowiac, mi to nie przeszkadza, ze ktos ma obrazki w podpisie...Niech wypowiedza sie modemowcy, co o tym mysla, bo to przede wszystkim w nich uderza.
-
Atrax Robustus napisał(a):
> Jezeli takie same zasady beda dla wszystkich
zasady sa dla wszystkich!!!
> Najlepiej uniemozliwic wstawianie obrazkow
> sygnaturce lub upominac userow.
narazie jest tylko upominanie - wlasnie zostala Ci zwrocona uwaga 
no moze Nook zablokuje.. no albo co chwila bede sie tu pojawialy posty "zwracajace uwage" na ten problem.
> Niech wypowiedza sie modemowcy, co o tym
> mysla, bo to przede wszystkim w nich uderza.
Admin stworzyl zasady ktore sa dla wszystkich i IMHO nie ma tu nikt do gadania. Oczywiscie mozna wyrazic swoje opinie... no ale do tego to proponuje stworzyc osobny temat ...
Pozdro i z mojej strony EOT (uwaga zostala Ci zwrocona, post zamkniety)
-
No i o to mi chodzi -> Trzeba uzgodnic, czy obrazki sa potrzebne, a jak nie, to zablokowac ta funkcje w sygnaturze. Zreszta Nook i tak sie nad tym zastanawia...
-
Re: MAILER-DAEMON@smtp.terrarium.com.pl
Jeronimo - Double ma przepełnioną skrzynkę na interii...
Uprawnienia umieszczania postów