-
warsztat terrarysty...
niewiem jak wam sie spodoba ten pomysł ale zaryzykuje, chodzi tu o nowy dział w którym byłby tematy dotyczące budowy terrarów, projekty, pomysły na wystrój terrarium, różne patenty i gadżety. Każdy dodał by coś od siebie, wrzuci sie troche fotek, każdy znajdzie coś dla siebie np jak zrobić jaskinie dla ptasznika albo jak zrobić schronienie dla gekona, każdy ma jakieś swoje orginalne terrarium, dlatego fajnie by było żeby każdy sie tym podzielił. Dużo ludzi składa własne terraria i poszukuje projektów w tym dzile by to znalazł.
Mam nadzieje że pomysł sie spodoba, jak nie to nie, nic wielkiego sie nie stanie:-)
-
Re: warsztat terrarysty...
-
Popieram. Sam miewam różne, dziwne pomysły i chętnie bym poznał nowe, zweryfikował moje.
-
To jest calkiem dobry pomysl, rowniez popieram ...
-
ile osób mniej więcej musi sie zgodzić żeby powstał taki dział, kto od kogo wogóle zalezy czy on będzie czy nie??
fajnie że sie spodobał ten pomysł:-) ale chyba mało ludzi przegląda ten dział
-
Jestem za!
I koniecznie troche miejsca na elektronike zostawic - jest masa naprawde ciekawych rzeczy, ktore prawie kazdy moglby sobie zrobic i duzo pieniedzy zaoszczedzic (termometry, higrometry, sterowanie oswietleniem).
Pozdrawiam
NukeIt
-
Kto musi to zaakceptowć i zrobić taki dział, kto jest administratorem, długo potrwa zanim admin zobaczy taki temat??
-
krzycz do Nooka albo do Ademara, on tworzy nowe dzialy. ja jestem bardzo za!!!
-
no to po to chyba bedzie galeria
-
Ale nie chodzi tylko o zdjecia, ale tez opisy budowy terrariow, schematy i opisy roznych przydatnych urzadzen, itp.
Mysle, ze to chyba pasowaloby jako 'pod-dzial' do dzialu Terrarium'
Pozdrawiam
NukeIt
Uprawnienia umieszczania postów