-
-
Re: sugestia odnośnie spisu terrarystów...
dobry pomysł!!! sam liczyłem węże Sir bonzo'a...
-
Hej,
racja - mogłoby to ułatwić statystyki 
Dodałbym jeszcze jedną możliwość - podawania gatunków bez konieczności ujawniania ilości osobników danego gatunku. Sądzę, że nie wszyscy będą chcieli się wszystkim chwalić.
No chyba że jestem osamotniony w tym zdaniu - w takim wypadku spoko, nie ma się co przejmować 
Pozdrawiam
-
Snakes popieram zresztą zazwyczaj jest tak że gatunek przetrwa dłużej niż stała liczba osobników z tego gatunku (jeżeli ktoś ma więcej)
Pozdrawiam
Serpent
-
No własnie, bo tak to musze codziennie zmieniac liczbe moich świerszczy 
-
może być
(hmm to się rozpisałem), tylko powiedzcie mi co zrobić jak ktoś sobie wpisze 10 tyś swierszczy ?(......)
-
...nic, utrzymac tyle to tez sztuka
. Świerszcz tez stworzenie terrarystyczne. Ja moje mam w ozdobnym insektarium i uznaje jako odrębnie hodowany gatunek, a nie tylko karmowka 
-
bez sensu nie wiem po co ludzie wogole niktórzy wpisują na listę gatunków świerszcze, mączników jeszcze nie przyuwazyłem..., wpisywać sie powinno konkretny hodowany gatunek a nie zwierzaki karmowe, ja tak samo moglbym sobie wpisać 1 mln mrówek faraonek które współdzielą ze mną mieszkanie
, procz tego jakis bilion roztoczy. no chyba ze jak ktos hoduje swierszcze, ma dla nich terrarium i go pasjonuja - to w tym wypadku tak.
-
...a o czym napisalem? Moje terra dla swierszczy jest moim ulubionym (patrz, fotki). Nie ma nic przyjemniejszego od obserwowania wieczorem, jak biegają np. z płatkami owsianymi takie szkraby, albo wzajemne przepychanki samców o najlepsze miejsce w terrarium (czubek kory, najblizej zarówki) To naprawde ninteresujące stworzenia.
-
co kto lubi
Uprawnienia umieszczania postów