Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Samoczynne wylogowywanie

NukeIt
    Guest

Samoczynne wylogowywanie

Witam

Mam taki oto problem - po zalogowaniu (z zaznaczeniem opcji 'pamietaj mnie') moge bez problemu uzywac forum i wiadomosci przeczytane sa oznaczane jako przeczytane.
    Po ok. 16-18 godzinach od takiego zalogowania cos sie dzieje i zostaje wylogowany (normalnie podczas przegladania forum, bez zadnego komunikatu ani niczego takiego), a wszystkie wiadomosci oznaczone jako przeczytane w ostatniej sesji i czasem tez troche starszych, zostaja na nowo zaznaczone jako nie przeczytane (to oznaczenie utrzymuje sie nawet po ponownym zalogowaniu).
    Jakis pomysl w czym tkwi problem?
    Dzieje sie to od samego poczatku - tzn. od kiedy uzywam forum (kilka tygodni)
    (mam win 2k i ie 6.0.2600)

Pozdrawiam serdecznie
    NukeIt

Awikularia
    Guest

Re: Samoczynne wylogowywanie

Mi sie tak dzieje od "zawsze". Juz sie przyzwyczailam, chociaz jest to troche denerwujace....

Nook
    Guest

jedni mają wszystko wporządku drugich wylogowuje jeszcze nie namierzylismy problemu... zauwazylismy ze przy ogladniu nowych postow najczęsciej wylogowywuje.. jeszcze się zobaczy.. najwyżej ustawi się że nowe posty to są te które powstaly do 3 h temu i tyle

meg11
    Guest

a mnie od kilku dni zdaża się taka oto sytuacja:
    jestem non stop zalogowana, kiedy już napiszę jakiegoś posta i wciskam "wyślij" pojawia sięokienko, żebym się zalogowała (i cały post szlag trafia ) loguję się ponownie i wyświetla się komunikat w stylu, że to złe hasło czy coś takiego, więc pytam co jest????????

Awikularia
    Guest

Takie coś też przezywam dosc czesto..... Wiec nie ty jedna...

Uprawnienia umieszczania postów