Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: nowa grupa dyskusyjna

Mieszany widok

pppppp
    Guest

nowa grupa dyskusyjna

przeglądając forum pajączków, węży czy jaszczurek czesto padają pytania o rozróżnienie płci, a same opisy zwierząt nie są wystarczające, dlatego jestem za tym aby stworzyć taką grupę gdzie każdy kto ma parkę z danego gatunku i posiada możliwość zrobienia zdjecia mógł różnice te opisac i zademonstrować (fotka)
    wielu z nas ma parki wsród swoich pupili a takie zademonstrowanie różnic pomoże innym poczatkującym w ustaleniu co posiadają )
    co o tym sądzicie?

Nestor
    Guest

Re: nowa grupa dyskusyjna

mysle, ze nowa grupa nie jest do tego potrzebna, moznaby takie zdjęcia dołączyć do opisów, jak to jest w opisie gekona lamparciego

Z_Y_G_I
    Guest

Ja z kolei wychodzę z propozycją żeby stworzyć Forum o papugach. Wiem, że to ntoche nie pasuje do serwisu "Terrarium", ale... Co wy o tym myślicie?

mordd
    Guest

Teoretycznie są całkiem przyzwoite fora o papugach
    http://www.papugi.webserwer.pl/forum/forum/
    no i
    http://papugi.gery.pl/index.php (rzadko działa)

Z_Y_G_I
    Guest

No bo pomyślałem ze jak to wszystko "zwalimy do kupy" to bedzie to megasuperserwis o zwierzakach :P

mordd
    Guest

Jak dla mnie bomba, ale chyba za duzo juz tego jest......... ptaszyska tez mam))))

Z_Y_G_I
    Guest

Moim zdaniem nie powinno się "rozdrabniać" zwierzyny. Po co komu 3 forum`y o płazach czy 10 o gadach . Przed zmianami było najlepiej. Oczywiście nie mam nic do nowych działów typu zwierzęta karmowe czy inne. Gdyby był "porządek" mozna by było dodać jakieś nowe, interesujące działy o nowych, interesujących zwierzętach )))

James
    Guest

To jes serwis "terrarium" czyli o zwierzętach hodowanych w terrariach chyba, że wy papugi w terrariach trzymiecie? Już lepiej zrobić dział o ssakach bo one bardziej nadają sie do trzymania w terra.

Uprawnienia umieszczania postów