-
Czat - niesprawiedliwe bany i kicki
Witam, z przykrością muszę stwierdzić że zostałem niesprawiedliwie potraktowany na czacie, i niestety na forum także - dzisiaj napisałem posta o bezpodstawnym banie i został on skasowany, potem napisałem go jeszcze raz i co widze?! Po godzinie posta nie ma! To już przesada!
Powracając do czata - panowie Washo i peppe (co do drugiego nie jestem pewien) bez jakiejkolwiek podstawy zbanowali mnie i kogoś jeszcze, poprostu dla zabawy! Nie mieli podstaw by to zrobić!
A więc powtarzam - admini niech Wam woda sodowa nie uderza do głowy!
-
Re: Czat - niesprawiedliwe bany i kicki
ten drugi to pepre nie peppe
-
dzieki koksik 
-
> Witam, z przykrością muszę stwierdzić że zostałem
> niesprawiedliwie potraktowany na czacie, i niestety na forum
> także - dzisiaj napisałem posta o bezpodstawnym banie i został
> on skasowany, potem napisałem go jeszcze raz i co widze?! Po
> godzinie posta nie ma! To już przesada!
>
> Powracając do czata - panowie Washo i peppe (co do drugiego nie
> jestem pewien) bez jakiejkolwiek podstawy zbanowali mnie i
> kogoś jeszcze, poprostu dla zabawy! Nie mieli podstaw by to
> zrobić!
>
> A więc powtarzam - admini niech Wam woda sodowa nie uderza do
> głowy!
Witam.
Mam pełne zaufanie co do administratorów czata w tym do głównego czyli pepre,
jednakże jeśli zaszło jakieś nieporozumienie na pewno sprawa się wkrótce wyjaśni.
-
nie bylo nieporozumienia. kolega robil burdel na czacie, i zostal usuniety, a argument, "zartowalem na ogolnym, przeciez i tak nikt nic nie gadal" chyba sam wyjasnia sprawę...
jednak nieskuteczny byl ban, bo po 5 minutach wrocil. (choc juz byl spokojny
-
odemnie tez raz mich dostal kicka za pisanie głupich txt ale po kicku wrócił i był spokony już.
-
Sprawa wygląda tak - weszłem na czat, długo nikt nic nie mówił, a więc zaczeliśmy sobie delikatnie żartować najpierw z Szef'em potem doszedł kuba18, rozmowa się rozkręciła i chyba nikt nie miał nic przeciwko temu oczywiście oprócz adminów czata. To jest podobno czat rozrywkoko-terrarystyczny, a więc można na nim rozmawiać na tematy rozrywkowe, czyli żartować też wolno (przynajmniej tak można wywnioskować z nazwy).
Rozumiem że przeważają tematy terrarystyczne ale skoro takowych nie było...
Dodam że bana dostałem na kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt minut, a nie na 5 tak jak mówi pepre...
Admini wrzućcie na luz, nie bądźcie aż tacy rygotystyczni! Przecież nic złego nie robiłem!
-
Poprostu uważaj co do kogo lub o kims piszesz i bedzie ok nie kazdy rozumie glupie kawaly. Wytlumaczylem ci na priv o co chodzilo i mysle ze przyjeles to do swiadomosci.
-
Fryzjer wtedy to byla inna sytuacja i przyznaje sie do bledu przesadzilem troche, jednak teraz bylo zupelnie inaczej.
-
ja sie tu jeszcze wtrące z propozycją: mich co było to było tego się nie wróci po prostu już od tej pory zachowuj sie ok, niekiedy lepiej żeby o niczym niegadać niż ma się gadać od rzeczy byle gadać wiec mam nadzieję że mnie zrozumiesz i dasz spokuj z tymi Twoimi pretensjami (wybaczysz oprawcy on wybaczy Tobie i bedzie ok ;-)
Pozdrawiam
Serpent
Ps. oby ten post zakończył waśń ;-)
Uprawnienia umieszczania postów