Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: spis terrarystow - notatnik hodowlany

JoShi
    Guest

spis terrarystow - notatnik hodowlany

Na wstepie musze napisac, ze badzo mi sie podoba spis terrarystow, tj. podoba mi sie jego funkcjonalnosc. Naprawde czesto go przegladam. Mam tylko jeden problem. Nie potrafie przegladac starszych zapisow w notatniku hodowlanym. Czy nie ma takiej mozliwosci. Czy starsze wpisy mozna zobaczyc jedynie z poziomu profilu konkretnego uzytkownika ? Jesli tak to troche szkoda... Jesli nie to prosze o podpowiedz jak latwo sie do tych wpisow dobrac.

Nook
    Guest

Re: spis terrarystow - notatnik hodowlany

> Mam tylko jeden problem. Nie potrafie
    > przegladac starszych zapisow w notatniku hodowlanym. Czy nie ma
    > takiej mozliwosci. Czy starsze wpisy mozna zobaczyc jedynie z
    > poziomu profilu konkretnego uzytkownika ? Jesli tak to troche
    > szkoda... Jesli nie to prosze o podpowiedz jak latwo sie do
    > tych wpisow dobrac.

Hey))

Sprawdziłem i widzę że masz jedynie dwie notki, zdaje się że archiwum powstaje gdy jest więcej niż 5 notek (powstaja pod notkami linki ze stronami 1 2 3 4 5 etc)... jeśli masz jakieś sugestie co zmienić jakie dodać usprawnienia daj znać.

JoShi
    Guest

> Sprawdziłem i widzę że masz jedynie dwie notki, zdaje się że
    > archiwum powstaje gdy jest więcej niż 5 notek (powstaja pod
    > notkami linki ze stronami 1 2 3 4 5 etc)... jeśli masz jakieś
    > sugestie co zmienić jakie dodać usprawnienia daj znać.

Nook
    Guest

Ale chodzi mi o notki, ktore sie pojawiaja na pierwszej stronie spisu terrarystow, obok nowo dopisanych czlonkow. Tam jest 5 ostatnio wpisanych notek. a gdzie sa starsze ? nie ma do nich bezposredniego dostepu ? Trzeba szukac w profilach uzytkownikow, czy ktorys czegos nie napisal dawniej ?

OK coś się pomyśli a naprawde wątpie zeby w przeciągu dwóch tygodni udało się coś zrobić. Lista rzeczy które są potrzebne ma ok 20 pozycji... cierpliwosci akurat to nie jest takie skomplikowane wiec mysle ze do miesiaca cos będzie..
    Ogólnie zastanawiam się nad jakims notatnikiem wylinek etc tak zeby to ladnie ze wszystko ze soba grało jednak narazie najwazniejsze jest poprawienie kilku błędow na forum i spisie.

TEGO POSTA WGRAŁEM JESZCZE RAZ BO POMYLIŁEM SIĘ I ODPOWIEDZIAŁEM NA TWOIM POŚCIE JOSHI

Uprawnienia umieszczania postów