Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Czat - niesprawiedliwe bany i kicki

mich
    Guest

Czat - niesprawiedliwe bany i kicki

Witam, z przykrością muszę stwierdzić że zostałem niesprawiedliwie potraktowany na czacie, i niestety na forum także - dzisiaj napisałem posta o bezpodstawnym banie i został on skasowany, potem napisałem go jeszcze raz i co widze?! Po godzinie posta nie ma! To już przesada!

Powracając do czata - panowie Washo i peppe (co do drugiego nie jestem pewien) bez jakiejkolwiek podstawy zbanowali mnie i kogoś jeszcze, poprostu dla zabawy! Nie mieli podstaw by to zrobić!

A więc powtarzam - admini niech Wam woda sodowa nie uderza do głowy!

koksik
    Guest

Re: Czat - niesprawiedliwe bany i kicki

ten drugi to pepre nie peppe

mich
    Guest

dzieki koksik

Nook
    Guest

> Witam, z przykrością muszę stwierdzić że zostałem
    > niesprawiedliwie potraktowany na czacie, i niestety na forum
    > także - dzisiaj napisałem posta o bezpodstawnym banie i został
    > on skasowany, potem napisałem go jeszcze raz i co widze?! Po
    > godzinie posta nie ma! To już przesada!
    >
    > Powracając do czata - panowie Washo i peppe (co do drugiego nie
    > jestem pewien) bez jakiejkolwiek podstawy zbanowali mnie i
    > kogoś jeszcze, poprostu dla zabawy! Nie mieli podstaw by to
    > zrobić!
    >
    > A więc powtarzam - admini niech Wam woda sodowa nie uderza do
    > głowy!

Witam.

Mam pełne zaufanie co do administratorów czata w tym do głównego czyli pepre,
    jednakże jeśli zaszło jakieś nieporozumienie na pewno sprawa się wkrótce wyjaśni.

pepre
    Guest

nie bylo nieporozumienia. kolega robil burdel na czacie, i zostal usuniety, a argument, "zartowalem na ogolnym, przeciez i tak nikt nic nie gadal" chyba sam wyjasnia sprawę...
    jednak nieskuteczny byl ban, bo po 5 minutach wrocil. (choc juz byl spokojny

Fryzjer
    Guest

odemnie tez raz mich dostal kicka za pisanie głupich txt ale po kicku wrócił i był spokony już.

mich
    Guest

Sprawa wygląda tak - weszłem na czat, długo nikt nic nie mówił, a więc zaczeliśmy sobie delikatnie żartować najpierw z Szef'em potem doszedł kuba18, rozmowa się rozkręciła i chyba nikt nie miał nic przeciwko temu oczywiście oprócz adminów czata. To jest podobno czat rozrywkoko-terrarystyczny, a więc można na nim rozmawiać na tematy rozrywkowe, czyli żartować też wolno (przynajmniej tak można wywnioskować z nazwy).
    Rozumiem że przeważają tematy terrarystyczne ale skoro takowych nie było...

Dodam że bana dostałem na kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt minut, a nie na 5 tak jak mówi pepre...

Admini wrzućcie na luz, nie bądźcie aż tacy rygotystyczni! Przecież nic złego nie robiłem!

Fryzjer
    Guest

Poprostu uważaj co do kogo lub o kims piszesz i bedzie ok nie kazdy rozumie glupie kawaly. Wytlumaczylem ci na priv o co chodzilo i mysle ze przyjeles to do swiadomosci.

mich
    Guest

Fryzjer wtedy to byla inna sytuacja i przyznaje sie do bledu przesadzilem troche, jednak teraz bylo zupelnie inaczej.

Serpent
    Guest

ja sie tu jeszcze wtrące z propozycją: mich co było to było tego się nie wróci po prostu już od tej pory zachowuj sie ok, niekiedy lepiej żeby o niczym niegadać niż ma się gadać od rzeczy byle gadać wiec mam nadzieję że mnie zrozumiesz i dasz spokuj z tymi Twoimi pretensjami (wybaczysz oprawcy on wybaczy Tobie i bedzie ok ;-)

Pozdrawiam
    Serpent

Ps. oby ten post zakończył waśń ;-)

Uprawnienia umieszczania postów