Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: spis terrarystów

piotrs
    Guest

spis terrarystów

Przeglądają ostatnio spis terrarystów zauważyłem dość sporo "pozycji" bezsensownych. Moim zdaniem pozycje np. nazwisko-Ks.Rydzyk, Cezary Baryka (może prawdziwe,to przepraszam), czy "wiek: 69, lata w terrarystyce:69" należałoby zweryfikować lub wykasować. Lista jest dowolna i jeżeli ktoś wstydzi się swojego nazwiska czy wieku,to nie musi się wpisywać.
    Jeżeli ta lista już jest (bardzo potrzebna, wspaniały pomysł) to niech będzie prawdziwa i poważna. Na dowcipy jest odpowiedni dział.
    Twórcy listy i strony- ukłony z mojej strony.
    pozdrawiam
    Piotr Stanisławski

Nook
    Guest

Re: spis terrarystów

Witaj Piotrze,

Spis jest często kontrolowany, najwidoczniej nie na tyle często aby wychwycić takie "drobiazgi", jesli pamietasz gdzie znalazłeś (które województwo które miasto etc.) proszę daj znać. Takie niepoważne zachowanie użytkowników na pewno nie będzie tolerowane.

ps
    milo ze zajrzales

Nook
    Guest

Już nie musisz podawać wszystko zostało zalatwione

co do tego wieku=hodowli terrarystycznej to widze jedna osobe Romana Stefanskiego... ktory niby nie jest tym prawdziwym R. S. W kazdym badz razie ukryłem ten profil

pepre
    Guest

nie wspominajac juz o np. 20 latkach, ktorzy sa w terrarystyce od np. 88roku.

Mysza1983
    Guest

Hmm przecierz gościu miał już 5 lat, to pewnie wzioł se żabe do słoika i ją obserwował. Ja tak robiłem z mrówkami. Tak sie zaczyna zamiłowanie terrarystyką.

Dark Raptor
    Guest

Sorry!! Podobno jesteśmy terrarystami i zwierzęta to nasze hobby i miłość )))
    Tak się fajnie składa, że od 1988 roku zajmuję się owadami. Właściwie na serio zacząłem wtedy od hodowli świerszczy polnych, pluskwiaków i szarańczaków.
    Być może trudo uwierzyć, że dzieciak ładując coś do słoika zajmuje się hodowlą i coś z tego będzie, ale tak już jest... Znałem kupę pasjonatów którzy zaczynali w podobny sposób, lub tak jak wielu innych, którzy w wieku kilku lat zaczynali od rybek, żab akwariowych, żółwi greckich itp.

PS. Teraz siedzę sobie wesoło na Wydziale Biologii UW, w labie trzymam terraria z chrząszczami, przewalam to fajne badziewie pod binokularem, oznaczając gatunki na podstawie punktowania przedplecza i szczeci na głowie i jest wesoło

Pozdrowienia dla wszystkich terrarystów, tych dużych i małych (zwłaszcza ze słoikami

Uprawnienia umieszczania postów