Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: co znowu ?? prosze mi to wyjasnic !!!!!

redknee
    Guest

co znowu ?? prosze mi to wyjasnic !!!!!

dalem posta o wymiarach terra dla weza na dziale "Węże" i zostal usuniety(nie pierwszy raz !!)
    albo ktos sie uwziol na mnie albo cos jest popiep.......

PROSZE MI TO WYJASNIC

pepre
    Guest

Re: co znowu ?? prosze mi to wyjasnic !!!!!

a moze to sprawka przecyztania opisu? nie wiem , ja nie kasowalem, ale zazwyczaj jak ktos pyta o cos co bylo walkowanie 145678985432357744razy albo odp jest w opisie, to kasuje. to chyba logiczne.

Nook
    Guest

ja to skasowałem zdaje sie ze chodzilo o wymiary terrarium dla pytona bodaje królewskiego a w opisie jest ładnie podane:

Młode możemy trzymać w terrarium 40/50/40 cm (szer./dług./wys.), osobniki dorosłe wymagają terrarium o minimalnych rozmiarach: 100/60/60 cm.

Czytaj redknee opisy i nie męcz użytkowników..

Wiesław Pyć
    Guest

Zgadzam sie z Nook'iem. Czasami mam ochote komputer rozwalic, gdy widze 3 raz w tym samym tygodniu to samo pytanie. Najgorsze sa posty w ktorych ludzie pytaja sie o to co jest w artykułach albo w opisach, wtedy to juz jest masakra.

Pozdrawiam.

redknee
    Guest

ok sorki
    PS ja czytalem to w opisach gatunkow o regiusie

aha moze byc jesli usowacie takie posty jak moj a potem mi to wytlumaczycie dlaczego i wogule jest OK, ale tak jak kiedys cos napisalem i pewien czlowiek mi pisal meile ze jak mozna pisac takie posty co ja pisze, ze nie zyczy sobie juz takich na forum. Malo brakowalo a zaczol by mnie z tego powody wyzywac
    ale to juz jest nie wazne

dziekuje za wyrozumialosc :P

Nook
    Guest

Wystarczy przeczytać "Zasady obowiązujące na forum"

Uprawnienia umieszczania postów