Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ZABLOKOWANE ŚCIĄGANIE!!!!

krzychowski
    Guest

ZABLOKOWANE ŚCIĄGANIE!!!!

Dlaczego zablokowaliście strony przed ściąganiem??? To po prostu do dupy!!!

Nook
    Guest

Re: ZABLOKOWANE ŚCIĄGANIE!!!!

jakos nikt jeszcze nie narzekał gdyż nikt tego nie potrzebuje (jak widać jednak są wyjątki) a taki jeden gosc co sciagnie strone cała generuje ruch taki jakby na stronie przetaczało się 2000 więcej użytkowników dziennie, wszystko rozchodzi się o pieniądze jak Pan zapłaci za tych 2000 użytkowników to z wielką chęcia pozwole Panu całą stronę ściagnąć.

krzychowski
    Guest

Po co chcę ściągnąć całą stronę? Otóż w sferze moich zainteresowań nie leży jeden czy dwa gatunki zwierząt, ale generalnie ogromna ich większość. Bardzo chętnie poczytałbym sobie wszystkie opisy, jakie macie na stronie, tylko jest jeden problem: dostęp do internetu mam przez modem i gdybym chciał czytać opisy "online" to bym szybko zbankrutował. Stosuję więc następującą metodę: zapisuję stronę i czytam "offline". Mógłbym oczywiście ściągnąć opisy strona po stronie, ale prędzej by mnie trafiło, niż bym dotarł do 1/4 opisów. I właśnie dlatego stworzono programy typu offline commander, czy teleportpro, których pracę uniemożliwiacie. A najlepiej by było stworzyć sekcję download i umieścić tam spakowane dobrym archiwizerem opisy.
    Pozdrawiam.

Nook
    Guest

ta ostatnia opcja jest calkiem niezla zobacze co sie da zrobić.

Fredomirek
    Guest

Noo a może by tak jakiś prosty (naprawdę prościutki) program z wszystkimi opisami Niestety ja nie pomogę bo programowania nie umiem, niestety..

Pozdrawiam, Piotr

Uprawnienia umieszczania postów