Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: DZIAŁ- KAMELEON

Mieszany widok

pati1
    Guest

DZIAŁ- KAMELEON

Proszę pomyśleć o dziale Kameleon!!! myśle że wielu by się ucieszyło!

PROSZE INNYCH O POPARCIE!!!!!

Matiik
    Guest

Re: DZIAŁ- KAMELEON

ja równierz jestem za działem KAMELEONY !!!

Double
    Guest

a ja jestem na NIE. po pierwsze mysle ze o wieeelee wiecej ludzi hoduje np agamy brodate, a te nie maja wlasnego forum.albo dzial szyszkowce - teraz jakis post o szyszkach pisze ktos raz na miesiac, i co? jak powstanie dzial o kameleonach, proponuje tez zrobic dzial o pytonach, zbozowkach, agamach brodatych, blotnych, zolwiach stepowych, brachypelmach smithi i karlikach szponiastych :>>>

pepre
    Guest

jestem Za, tu nie chodzi o to czego sie wiecej hoduje tylko o ilosc problemow i pytan zwiazanych z danym gatunkiem. (to tak jakby stworzyc dzial anolis zielony
    kameleony sa duzo bardziej problematyczne niz agamy brodate, i czesto padaja pytania na ich temat...

Nazer
    Guest

jestem za i calkowicie zgadzam sie z pepre

Wiesław Pyć
    Guest

Ja jestem za tym zeby nie dawac wiecej działow o zwierzętach bo jest ich i tak za duzo. Jesli maja byc kameleony to zróbcie tez o boa,zbozwkach i pytonach, to jest bez sensu. Jak ktos ma problem z kameleonem to niech pisze na forum "jaszczurki", po co robic nowy dzial. Forum weze dziala od samego początku same i jakos sobie radzi a jaszczurki podzielone są na 4 działyi mi sie to nie podoba, to jest pewnego rodzaju rasizm gatunkowy.(nie odrazając)

xol
    Guest

gatunkizm ))

pati1
    Guest

są działy Legwan,Gekon... to czemu nie Kameleon? albo zrobić poddziały w Jaszczurkach-wtedy łatwiej i szybciej można poszukać tego co interesuje w tym momęcie!

SMITI
    Guest

Jestem stanowczo za ponieważ kameleony (jak powiedział/a pepre) są bardzo trudnym gatunkiem a także większa ilość ludzi się nimi interesuje. Uważam że bozzwłocznie powiino powstać takie forum!!!

MataManX
    Guest

taaak zaśmiecajmy forum dalej poraz kolejny mówię nie to że są trudne wyjątkowymi ich nie czyni skoro to jaszczurka to pod rofum jaszczurki podpada czy myślicie że jak będzie dla nich osobne forum to odpowiedzi ze złotymi radami się same będą pisały ?? NIE będzie gorzej niż jest a odpowiedzi będzie mniej bo będzie mniej osób posty czytało na monotematycznych forach

Uprawnienia umieszczania postów