Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Zróbcie osobne forum o....

Mieszany widok

Z_Y_G_I
    Guest

Zróbcie osobne forum o....

"Zróbcie osobne forum pająkach, szyszkowcach, skorpionach itp.....". Takie sugestie wręcz mnie denerwują. Jak tak dalej pójdzie to powstaną forumy o ptasznikach kędzierzawych, legach jemeńskich itp. LUDZIE!!! Bez sensu jest rozdzielanie tych forum`ów na mniejsze tylko dlatego że jest więcej postów dot. wlasnie tego gatunku... Nie wiem jak dla was ale dla mnie stało się to denerwujące. Przeciez moze być forum o gadach, plazach, pajeczakach itp. a nie o szyszkowcach, waranach, kamkach, legach i Bóg wie czym jeszcze.. DAWNIEJ BYŁO CZYTELNIEJ I PRZEJRZYŚCIEJ...

majes
    Guest

Re: Zróbcie osobne forum o....

a moze zrobimy osobne forum o skorpionach cesarskich po 4 wylince osobne po 5 itd
    masz racje ze to bez sensu.taki podzial jak jest teraz wystarczy w zupelnosci

MataManX
    Guest

ja bym był w tej chwili za zlikwidowaniem części forów które już i tak zamierają np: szyszkowce

RAMMSTEIN1
    Guest

zgadzam sie z przedmowcami, nie ma sensu tworzenie nowych działow na forum, to jest bez sensu - IMHO dawniej serwis byl bardziej przejrzysty a podzial na kategorie np. "szyszkowce" itd itp nie jest najlepszy

Uprawnienia umieszczania postów