Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: edycja opisu geniculaty:-)

nokeg
    Guest

edycja opisu geniculaty:-)

jeśli ktoś przebywa na forum pajęczkaów, pewnie zauwarzył że dużo osób opisuje że ich geniculaty są agresywne a czasami nawet bardzo, w opisie jest napisane że żadko przejawiają agresje, np moje geniculata zawsze gdy otwieram faunaboxa. Myśle że wystarczyło by dopisać że zdażają się agresywne osobniki lub starsze osobniki mogą przejawiać agresje, lub coś takiego. Myśle ze osoby które mają geniculaty zgadza się z tym. Ja bym niewzioł zanic mojej geniculaty na ręke bo jest bardzo agresywna i to nie przez warunki jakie ma, bo ma bardzo dobre.

Sasquacz
    Guest

Re: edycja opisu geniculaty:-)

Na dobrą sprawę coś takiego można dopisać do każdego gatunku pająka, bowiem u każdych zdarzają się 'szajbusy'. Nawet pozornie spokojy smithi czy kędziorek potrafi być agresywny. Myślę, ze nie jest to do końca dobre rozwiązanie.

Yeter
    Guest

Ja jednak zgodze sie z tą propozycja. Ktoś kto kupuje pierwszego pająka może wybierać na podstawie tych opisów a agresywne geniculaty zdarzają się często, np. moja- duzooo jej brakuje do tego opisu

nokeg
    Guest

jednak agresywne geniculaty zażają się cześciej, ja nam tylko jedną spokojną (od Double) moja czesze włoski nawet jak dotykam jej faunaboxu

Uprawnienia umieszczania postów