-
do nooka
nook jesteś kimś dla kogo wogule nie mam szacunku bo na niego trzeba sobie zasłużyć nawet Czarny nie był tak potraktowany jak ja więc po pierwsze uważaj do kogo kierowałeś te słowa a po drugie to tak nie kozacz bo zobaczysz do czego jestem zdolny ja bez problemu moge zmienić sobie IP i tutaj włazić:-/ ale moge też wam stronke z serwera sciągnąc a wtedy będzie większy kłopot
-
Re: do nooka
a ja napisze po raz 100 ze administartorem czata jest Piotr Pręgowski, nie mieszam się w sprawy tego działu od bodajże pół albo i roku, i do niego należy zwracać się z wszystkimi uwagami dotyczącymi czata, jeśli narozrabiałeś to już Twoja sprawa.
Pozatym nie wiem czy to ostatnie zdanie ma być potraktowane jako groźba? tzn tak chyba to ma wyglądać niestety rozczaruje Ciebie że wszystkie tego typu programy zostały zablokowane i nie ma mozliwości sciagania stronu juz od dawien dawna [wylacznie pojedyncze podstrony ale zeby wygenerowac duzy ruch to tak z 10 tyś razy dziennie musialbys je sobie zapisywać
)]
-
i jeszcze cos Ty wspominasz o szacunku....heheehe,
poszukaj nowej piaskownicy, bo osob ktore sie podszywaja pod innych wcale nie potrzebujemy... nie potrzebujemu drugiego DIABOLO na czacie ani BRAKUZA ani zadnych nowych n00ków. w zasadze to zaden bywalec czata ciebie nie chce, bo kazdy sie boi ze i pod niego w swoj lamerski sposob bedziesz sie podszywal:/
-
aIan napisał(a):
> [cut] bo zobaczysz do czego jestem zdolny ja
> bez problemu moge zmienić sobie IP
ROTFL buuuuuuuuuuehehhehe :-) super ale z Ciebie zdolniacha....
-
Jeronimo byłeś może kiedyś na klub_chip.hydepark??
-
-
Nic, nic chciałem się uewnić czy to Ty i też Cię ąż tu zawiało. Niestety ja nie mam czasu nawet na przeglądanie już tamtej grupy :-(.
-
ja tam tez juz nie zagladam..... a tutaj tez czasami tylko lookam co jest grane ;-)
-
aIan napisał(a):
zobaczysz do czego jestem zdolny ja
> bez problemu moge zmienić sobie IP i tutaj włazić:-/
LOL!!! Ja nie musze nic potrafic i mam inne IP co 10 godzin 
-
a modemowcy za każdym nowym połączeniem mają inne IP -czy to prawda?? (przydzielany dynamicznie) - mnie też się to tyczy.
Uprawnienia umieszczania postów