-
Sami sobie Bogiem ?!?!
Te forum to jedna wielka porazka, banda "autorytetow", ktorzy sami sobie sa ekspertami ( oczywiscie sa wyjatki ), codziennie pojawiaja sie takie same pytania i codziennie oczywiscie 100 identycznych odpowiedzi "mozesz mu dac muszke, nie udlawi sie" ale oczywiscie trzeba na "madre" pytania madrze odpowiadac bo sie jeszcze ktos obrazi. najsmieszniejsze jest to jaka radosc teraz panuje, spokojnie mozna walic glupie odpowiedzi i w oczach poczatkujacych bedziecie dalej "bogami".
-
Re: Sami sobie Bogiem ?!?!
Hmmm nie rozumiem przeslania tego postu:P
-
Murinusek popieram hehe
Pozdrawiam
Serpent
-
moze chce zablysnac swoja wypowiedzia i byc "bogiem" na tym forum, w koncu to jego 1 post
-
Ktos sie w koncu kapnie o co chodzi w tym poscie,a kapnie sie ten do kogo to jest napisane hehe.Wy odpowiadajcie sobie na pytania przeznaczone dla was z cyklu "moj pajak szybko biega i co zrobic??"
-
może tej osobie chodzi to co się tu często dzieje na tym forum
przykład
np. post
"Jaki waż na początek" - gość się pyta jaki wąż nadaje się dla początkującego
odpowiedźi:
1. nie zadawaj takich głupich pytań
zdarza się to nie pierwszy raz, i jeżeli ktoś zada pytanie zbyt banalne, łatwe zostanie szybko ochrzanony.
Pozdrawiam
-
a moze "Ktos sie w koncu kapnie " ze arana i duchu to ta sama osoba...
-
a no rzeczywiście to jedna osoba o 2 nickach....
Pozdrawiam
Serpent
-
Hm ja mialem zupelnie inne odczucia gdy poznalem to forum
Terrarysci odrazu wydali mi sie bardzo sympatyczni i pomocni! I raczej nic sie nie zmienilo. A pozatym nie wiem o co ty masz w koncu pretensje - o to ze przy czesto zadawanych pytanach odsylamy do starszych postow czy o to ze na nie odpowiadamy wogole?? Chyba do konca sam nie przemyslales o co CI tak naprawde chodzi....
-
Po prostu duchowi sie nudzi hehe, niech idzie lepiej sie uczyc, a jak ma ferie to niech se juz powtarza a no i po co zaklada 2 nicki ehhhh
Uprawnienia umieszczania postów