-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
ktos ma cos przeciw sygnaturomsie juz nie liczy kto co wnosi
jak w temacie nie liczy sie kto co wnosi w pomocy do forum a jakiego maczo gra na forum moim zdaniem powinny byc powazne odpowiedzi i powazne traktowanie forumowiczow anie durne odpowiedzi jak sie czesto zdarza a powanze sygnaturki
Użytkownik Nook wysłał do Ciebie wiadomoć o treci:
----------------------
kolego chyba nie czytales pol przy reejstracji - sygnaturka maks 5 zdan, w dodatku jakieś bzdury piszesz typu hoduje mama tata - czy ty sie dobrze czujesz? to powazne forum i spis, a nie forum serwisu humorystycznego jakkolwiek to i tak smiesznie nie wyglada... usun to wszystko i zrób z sygnaturka porządek
Pozdrawiam serdecznie
Nook
terrarium.com.pl
----------------------
Wiadomoć wysłana za porednictwem serwisu terrarium.com.pl
-
Re: ktos ma cos przeciw sygnaturomsie juz nie liczy kto co wnosi
no w tym wypadku ty przeginasz nie on 
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
ale to co sie liczy sygnaturka cyz kto co wnosi przecierz kupe czasu mam te sygnaturke i nigdy nic nie bylo?!?!
-
Ja jestem "awanturujący się", ale na hasło usunąłem ze spisu wszystko, co było ponad terrarystykę..... to nie boli, jakoś można znieść - spróbuj...... hasło było ogólne a nie konkretne i osobiste zalecenie, w sumie faktycznie, nazwa i tematyka tego forum jest jasna.....
-
jest serwis i ma swoje reguły i zasady... ktore wypadałoby przestrzegac skoro sie z niego korzysta... a nie wiecznie awanturowac sie ze cos jest nie tak... za kazdym razem masz pretensje jak coś ci u nas nie pasuje... chociazby ostatnio jak twoj post zostal przeniesiony na inne forum...
nie mam do ciebie pretensji, bo tego typu podejscie jest baaaaaardzo Polskie, ale prosze... jesli wiecznie ci cos nie pasuje, i chcesz cale forum sobie podporzadkowac.. to moze załóż własne.
-
(ehhh nie wspominajac juz o tym ze znow post zamieszczasz na nieodpowiednim forum;/)
-
Wygląda jakbyś to mnie tak opier........
))) Litości!
-
polskie, a nie Polskie
-
Po prostu popraw i będziesz miał problem z głowy. Wszystkich tu obowiązują pewne zasady i w dobrym tonie jest przestrzeganie ich i ogólnie pojętej netykiety.
J.
-
Marcinie, to ja poprosilem Nook'a o zrobienie z takimi wyglupami pozadku. Jest tu kilka takich "przypadkow" miedzy innymi Ty do pisania pod postem cos co nie jest potrzebne a ma swoje miejsce w profilu. W tej chwili moze nawazylem se piwa u ciebie i innych ,ale sa zasadu i reguly. Uwazam ze po informacji na priv od moderatowa, i nie wywiazaniu sie w ciagu 3dni powinno sie zostac zawieszonym. Widzac w Twoim profilu ze masz 21lat i zdziwilo mnie to co piszesz j.w:/
Uprawnienia umieszczania postów