-
Re: CO TU SIĘ DZIEJE!?
Leny i wracamy do punktu wyjścia. Jak sie komuś temat postu nie podoba to niech nie czyta... a od razu robic taka awanture...
-
Ładna dyskusja sie zrobiła... i oczywiscie temat zszedl na tcp i tp. :] Wiec i ja wyraze swoje zdanie. Pisze na obu serwisach, wiec mam porownanie. Sposob moderowania terrarystyki odpowiada mi bardziej. Tutaj czesto znikają w tajemniczych okolicznosciach moje "luzniejsze" wypowiedzi. Na tp przynajmniej wiadomo o co chodzi. Tu jeszcze nigdy nie dostalem wyjasnienia.
Wracając do tematu, jezeli nie widze w temacie interesującego mnie tematu, a nie nudzi mi sie w danej chwili, zeby przeglądac "pytanka", to po prostu nie otwieram tych wątkow i po sprawie. Chyba kazdy rozumny czlowiek potrafi sam zadecydowac czy chce cos czytac czy nie (a moze sie myle?). ;P
P.S.
Czy teraz razem z KORSAKOWEM jestem wrogiem publicznym? :>
-
Dobrze, zejdzmy juz z tematu tcp kontra tp... tu chodzi o posty i tematy na tym forum... i tu sie zgodze z Harim... po raz enty, jak nie chcesz czytac, to nie czytaj... proste i nieskomplikowane....
-
Piszesz "wyluzujcie" - może Ty powinieneś również wyluzować? A nie non stop wypisywać się o niby wojnie pomiędzy stronami www. W ten sposób tylko wzniecasz ogien....
-
no napewno bardziej niż ty swoim "idz stąd"
-
Hari a dostajesz na maila posty typu "alicja i tak cie wykończy frajezrze" ?
jeśli tak to jetseś na czarnej liście ;-)
-
Do Lenego i poniekąd Double
przypominam ci także drogi Leny że to nie sprowadziłem temat "dajcie sobie więcej luzu na tcp" do tematu "na tp jest gorzej" zrobiła to Double której słowa, mnie osobiscie jako osobe moderującą tp zabolały, bardzo łatwo kogoś wyzywać, cieżej dyskutować merytorycznie (a tak pozatym chciałaś chyba napisać Hilterjugend a nie Hitlerjungen, taka mała uwaga histotyka do humanistki ;-) )
-
No jak non stop narzekasz to po co tu siedzisz? Jeżeli przebywanie na forum sprawia Ci przykrości (bo to można wywnioskować z Twoich postów) to po co się męczyć?
-
prosze mi pokazać, gdzie tak napisałem
-
Leny jesteś nieprzyjemny... KORSAKOW heh przerąbane dostawać takie wiadomości :|... to jest dowób na tą nibywojnę, która chyba naprawdę istnieje :/
Uprawnienia umieszczania postów