Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: do adminów - sposób na oszustów !!

MareQ
    Guest

Re: pomysl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mówie tutaj o listach, płatnościach itp. A tak na marginesie to te płatności obowiązywałyby tylko na forum 'sprzedam'. Chcąc coś sprzedać musiałbyś poprostu zapłacić te 5zł (np. przes sms). Pieniądze przydałyby sie i napewno przyczyniły do kolejnych ulepszeń na stronie. Poza tym to jeżeli już nie pieniądze to zastosować to o czyum wcześniej mówiłem, te pozytywne i negatywne komentarze.

wienio
    Guest

"nie mówie tutaj o listach, płatnościach itp. A tak na marginesie to te płatności obowiązywałyby tylko na forum 'sprzedam'"

Czyli mowisz o płatnościach.
    Co do komentarzy to także nie wypali bo można mieć wiele nicków

MareQ
    Guest

'Tylko zauważ że gdy trzeba będzie wysyłać jakieś kody i płacić za swoj nick to kto będzie tu zaglądał?' mówie o płatności tylko w przypadku chęci sprzedania czegoś...

Mam nadzieje że z naszej dyskusji coś wyjdzie

Leny
    Guest

Płatność przez sms? A w jaki sposób chcesz to zrobić? Myślisz, że admin strony Nook jako osoba jeszcze niepełnoletnia, bez stałych dochodów ma kase żeby takie coś zrobić? To nie ma sensu :O) Ludzie, opanujcie się.... to jeden wielki śmiech...

Leny
    Guest

A i gadać kazdy może :O) Zapewniam Cię, że nikt się za to nie zabierze :O) Bo jak pisałem to po prostu nie ma sensu

ps. Skoroś taki rządny wprowadznie płatności przez smski itp. to do dzieła
    A może zrobimy tak jak w TV? Dzwonienie na audio tele, pobierając od każdej minuty 9,99 + VAT? ;o)

MareQ
    Guest

Leny, wiem że nam wszystkim sie dobrze gada, a jak przychodzi co do czego to nie ma sie kto za to wszysto zabrać... Myślę, że tutaj trzeba by było wziąść za tyłek Paganusa jako pomysłodawcę :P Ja osobiście moge podsuwać jedynie idee, ale co do wykonania to trzeba by było znaleźć odpowiedzialną osobę albo grupę osób...

Leny
    Guest

A taka osoba i grupa się nie znajdzie ) Więc nie ma o czym gadać... ;o)

wienio
    Guest

proponuje zakończyć dyskusję na ten temat bo to i tak nie ma sensu

MareQ
    Guest

masz racje wienio, bez sensu dalej sie dyskutować na ten temat.

Tylko Leny, jeszce jedna sprawa - jakby każdy z góry zakładał porażkę to nikt by nic nie robił... Jeżeli tutaj zobacze conajmniej 3 osoby które sie zadeklarują że sie tym zajmą to wienio - masz flaszke

Leny
    Guest

Zakładam porażkę - ponieważ to nie ma sensu :O) A w coś co nie ma sensu nie warto inwestować :O)
    No to koniec tematu

Uprawnienia umieszczania postów