-
opisy zwierzat
witam
szkoda ze w opisach gatonkow brakuje kajmanow itp. sa to bardzo interesujace zwierzeta
a tak przy okazji chetnie po emailuje z kims kto choduje jakies kajmany
-
-
Re: opisy zwierzat
a ja bym został przy braku tych opisów, jeżeli teki opis skłoni chćby jednego dzianego 14 latka to zakupu tego stworzenia to będzie porażka serwisu
-
nie tylko serwisu porazka ale uszczerbek na zdrowiu tej osoby i byc moze zyciu kajmanka....
-
ale przeciez terrarium.com.pl jest serwisem informacyjnym, nawet jakbym chcial to nie moge o nich poczytac , co to jest jakis zakazany temat,? Zreszta za jakis wypadek z kajmanem odpowaidal by sprzecawca
-
Może po prostu brakuje ludzi, którzy napisali by opis kajmana?
-
Za wypadek z kajmanem odpowiadal by sprzedawca??????????????? To znaczy ze jak sprzedam ci kajmana, a on ci za rok odgryzie noge, to JA bede za to odpowiadac???????????????? Chyba z Saturna sie urwales..... :/
-
tak? sprzedawca a nie kupujący, nikt go do tego nie zmuszał, a ja uważam że nie nalezy zachęcać, a taki opis napewno y kogoś zachęcił
-
z drugiej strony juz na tcp sa opisy dwoch jadowitych wezy i nikt sie ich nie czepia, a opis kajmana mozna by napisac dla ciekawych informacji, ale z dupnym ostrzezeniem o "groźności" tego zwierzecia i jego ogormnych wymaganiach
-
Double przecież takie ostrzeżenie to będzie najlepsza reklama! a opisy jadowitych uważam że nie powinny mieć tuatj miejsca, inną sprawą jest to że jadowite nie jest tak łatwo dostać, a kajmanki są w wielu sklepach zoologicznych
np w takim sklepiku w Katowicach na ul. Mariackiej leżał sobie kajmanek w akwarium zapełninym do połowy wodą, z żarówką na głową i podpisem (markerem) na szybie: korokodylek 1200zł, :-)
pozdrowienia dla właściciela sklepu ;-)
Uprawnienia umieszczania postów