-
Re: Zróbmy porzadek ze sprzedajacymi!!!!
1. Mówilem ze na tej czarnej liscie moznaby wpisać ich numery kont , bo to jest trudniej zmienic niz dane osobowe ktore mozna sciemnić ... Tylko najwytrwalszym oszustom chcialoby sie robic coraz to nowe konta bo zakladanie konta w mbanku przykladowo troszke trwa ...Wiadome ze oszustw nie da sie pozbyć w 100% , ale pewnie by to pomogło
2.Twierdzisz ,że nigdzie tka nie napsialas? Nieladnie tak kłamać , ja pozwole sobie zacytować twoje slowa ktore napsialas kilka postow wyzej
"Chyba najlepsza bylab lista (ale nie czarna) ze sprzedawcami, ktorzy sa uczciwi. Mozna np. dawac im punkty, no czy ja wiem, co jeszcze......"
Nie rozumiem czemu wypierasz sie i kłamiesz ..... i w sumie nie bede sie nad tym rozwodził , (każdy ma oczy)
3.Nie mam zadnej manii wyższości .... mówie co myślę , bo prawda jest taka ,że wystarczyło że coś napsialem to Awikularia jedzie po mnie i mowi jak do gówniarza ... Teraz gdy zwracam jej uwagę to już próbuje sie opanować i tym razem nazywa mnie maniakiem wyzszości .....
Nie chce mi się tego komentować już ...Choć zapewne zajrzę tu jeszcze żeby sprawdzić jak Awikularia tym razem odbije pałeczkę bo napewno nie pozostawi tego bez odpowiedzi
P.S nie chcialem tutaj wywolac zadnego osobistego konfliktu ... nie to bylo celem wypowiedzi .
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów