Skoro rzuciłaś taka propozycje jest to jednoznaczne z tym ze popierasz tkai pomysł , a to co teraz psizesz to obracanie kota ogonem.

ale OK , czyli wycofujesz sie z poparcia pomyslu o uczciwych sprzedawcach - widze ze słowa "dziecka "jakim mnie nazywasz nie były wcale takie bez sensu i potrafily sprawić ,że rezygnujesz ze swojego zdania. Bo ja nie twierdze wcale ze bylas inicjatorką pomysłu , lecz go popierasz, a pomyslodawca nie przemyslal do konca tej kwestii , majac na celu eliminacje oszustw i nie biorac pod uwage nieuczciwej konkurencji jaką by to wywołało.

Nazer rzucil pewien pomysl , moze nie za dobry ale tez mial na celu ograniczenie liczby oszustw , a z teog co wiem to nie jest "handlarzem PAjeczakow ", ktory chcialby znalesc sie na owej zaszczytnej liscie.

Mozliwe ze pomysl sie juz pojawiał , ale ja komentuje go w tej chwili , bo wczensiej widocznie nie mialem okazji ......

Nie ma co juz dyskutowac w tym temacie, kazdy juz chyba wyrazil swoja opinie, chyba ze ktoś nowy chce zabrac glos Pozdrawiam