Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: PRZYJMĘ WSZYSTKO

Mieszany widok

MareQ
    Guest

PRZYJMĘ WSZYSTKO

Myśle że trzeba z tym w końcu skończyć. W dziale 'oddam' ludziska wypisują 'przyjme wszystko' :| Moim zdaniem takie ogłoszenia są conajmniej bez sensu, a jak już koniecznie chcą takowe zamieszczać to zrobcie im odrębną liste dyskusyjną. Będą sobie wtedy żyli tam w sowim świecie w złudnej nadziei że inni terrarysci im nawalą tone pajączków samic L8, dwie tony żadkich węży i całą mase fajnych jaszczurek... Takie posty powinny byc poprostu usuwane.

piasek
    Guest

Re: PRZYJMĘ WSZYSTKO

Zgodzę się z przedmówcą. ci ludzie mnie przyprawiają o atak śmiechu.

pozdrówka for all

WaRiaT_1986
    Guest

Ale jesli ktos ma sporo młodych i nie wie co z nimi zrobić to co? Szuka takiego człowieczka przykładowo mnie... ;-)
    Z tym przyjme wszystko to przesada.
    Przesadą nie jest to ,że ktoś chce jakiś gatunek przykładowo straszyka i ma troszke przy małowato pieniedzy ,zeby płacić nawet do 8 zł za sztuke.
    Pozdrawiam

Awikularia
    Guest

No bez przesady, jak nie ma 8 zl na straszyka, to niech nie mysli o hodowli czegokolwiek, lacznie z roslinkami... :/

WaRiaT_1986
    Guest

Nie oto mi chodziło. Źle się wyraziłem. Po co płacić 8zł za straszyka jeśli ktoś ma ich nadmiar i nie ma co z nimi zrobić a sprzedawać mu sie nie chce. I co z takimi zrobić ?

MareQ
    Guest

no to wtedy bacznie obserwuje forum 'oddam' i jak sie ktoś zdeklaruje że ma coś do oddania to wtedy sie udziela. To jest tak samo jakbyś w forum 'sprzedam' napisał posta że coś kupisz.

rado120
    Guest

no a nie jest tak, juz kilka postow takich widzialem ze w dziale kupie bylo ogloszenie sprzedam a w dziale sprzedam bylo kupie

Atrax Robustus
    Guest

Ja tam wszystko rozumiem, dopoki na "pajeczakach" nie wyskakuja z ofertami kupna, sprzedazy...

Uprawnienia umieszczania postów