Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: podstwy .... eh

worm
    Guest

podstwy .... eh

mam taki pomysl:

by dla poczatkujacych terrarystow wypisac podstawowe info na temat np gekona lamparciego, jakie terra, jakie podloze, jakie.... i w ogole to podstawowe, cos na ksztalt FAQ'u i umiescic to w jakims centralnym miejscu by bylo widoczne. Albo po prostu doisac tego typu pytania do istniejacego FAQ'a i zrobic cos by byl on bardziej widoczny.

co Wy na to ?

MareQ
    Guest

Re: podstwy .... eh

hehe, to po tym dzisiejszym poście na 'gekonie lamparcim'? Hehe, popieram, też mam powoli dosyć takich pytań...

pepre
    Guest

ale faq geka lamparciego juz jest?

Nazar
    Guest

Pepre jemu chodzi o to zeby to bylo bardziej widoczne

MadRabbit
    Guest

moze wyskakujace okno na stronie glownej z napisem jestes tu nowy i nie chce Ci sie przegladac forum KLIKNIJ TUTAJ )

worm
    Guest

dobre hehe... pepre chodzi mi rowniez o ty by w FAQ'u byly tez inne info jak np jakei terra, no takie pytania co najwiecej sa zadawane przez "poczatkujacych"

MareQ
    Guest

szczerze mówiąc, to jakby mi miało za każdym razem wyskakiwać takie gupie dodatkowe okienko to średnie ułatwienie życia.... :/

pepre
    Guest

nie no... jesli w faqu beda wszystkie informacje, to juz staną sie tak przeogromne jak opisy. jak ktos chce sie zabrac za hodowle, to powinien caly internet przeszukac zanim kupi zwierze, a nie miec wszystko podane na talerzu... obszerny opis juz i tak powinien starczyc, a jesli komus sie nie chce go czytac... to lepiej zeby sobie kupil jakis inny "gadżet" do domu...

worm
    Guest

Re: podsawy .... eh

masz troche racji, ale i tak nie kazdy szuka wszytkich infotmacji w archiwum czy w sieci tylko skleja kolejne posty. Wiec moze umiescic jakis napis czy cos by najpierw sprawdzic w archiwum, a pozniej sie pytac...a co o tym sadzicie?

pepre
    Guest

Re: podsawy .... eh

to mi sie juz bardziej podoba... jestem za!

Uprawnienia umieszczania postów