Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: minki na forum :)

MareQ
    Guest

minki na forum :)

tak sobie siedze i myśle, w sumie to fajnie by było jakby były minki na forum (coś takiego jak jest na gg, albo na forum na serwisie terrarystyka.com.pl) Co o tym (być może kiepskim) pomyśli sądzicie?

reveille
    Guest

Re: minki na forum :)

Ja jak najszczerzej nie przepadam. Psioczę co rusz na komunikatory, pół biedy z forami, na których można to wyłączyć "dla widoku każdego". Generalnie jest to jedna z tych rzeczy, które kojarzą mi się ze stosowaniem urozmaiceń dla samego zapychania, zastępowania czystego tekstu, ogranieczniem sprawności wyrażenia emocji, i-tym-bliskie-sprawy. Może szczególnie na forach specjalistycznych ma to wydźwięk infantylny (nie chcę tutaj poruszać żadnych drażliwych strun), w każdym razie nie jest to warunek, spełnienie którego przyciągałoby mnie do danego siećmiejsca.

Atrax Robustus
    Guest

Ja tez nie jestem specjalnie za.
    Kiedys bylem adminem na pednym dosc duzym forum i zauwazylem, ze po wprowadzeniu emotek, polowa postow zawierala sie w 5 slowach + 10 emotkach
    Nie wiem, co Nook z tym zrobi i do czego tutaj dojdziemy, ale ja nie popieram.

Fredomirek
    Guest

Rzeczywiście. Osobiście jestem za znakami "", "" - w końcu wiemy co danej osobie maluje się na twarzy w trakcie pisania. Pozwala to dostrzec żart, smutek itp., kolorowe buźki .. myslę, że wystarczą tradycyjne żeby powiedzieć to co się czuje.

Pozdrawiam, Piotr

Yeter
    Guest

Niee, tylko nie jakies kolore duperele, trzymajmy sie "tradycji": :/ =] => ]:->

Nook
    Guest

nie lubie uśmieszków osobiście [- na forach, na GG w rozmowach prywatnych uwielbiam]... wydaje mi się to dziecinne, a forum wg mnie to powinno być miejsce jak najbardziej poważne... [również miejsce poważnych dyskusji, jednak ogólnie niestety takych dyskusji jest niezbyt wiele]

Nazar
    Guest

Heh nie tyle dziecinne co poprostu zle od strony wizualnej. Osobiscie patrzac na te kolorowe syfy nie moge skupic sie na tekscie

Pozdrawiam

Nazar

Jędrek
    Guest

Byłem kiedyś na czacie, (terra), rzeczywiście, za duża część wypowiedzi składała się z samych obrazków. Pisze się tutaj głównie o sprawach fachowych i tego żadne ikonki nie oddadzą. A jak ktos pisze o wyleczeniu, czy czymś takim, wiadomo, jakie ma uczucia.

msk
    Guest

Bardziej urocze na forum jest to, ze mozna dowoli je katowac z HTML, PHP jeszcze nie sprawdzalem, nie chcialo mi sie =E

Uprawnienia umieszczania postów