Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 139

Wątek: TO ZNWU TY NOOK???

MareQ
    Guest

Re: TO ZNWU TY NOOK???

haha, setny post

Vivien
    Guest

Od żle umieszczonego posta (nie wnikam czy to prawda) poprzez paprotki, Hitlera, Stalina, antysemityzm, drzewo narodowościowe, antyglobalistów, młodych terrarystów, do ....
    No właśnie do czego?
    Siadając do kompa miałam zły humor. A teraz wszystko mnie bawi.

PS Nie mam nic do młodych terrarystów, ale "młody", który zajmuje się terrarystyką od 5 lat, różni się wiele od "starszego" o takim samym stażu. Niekoniecznie poprawną interpretacją bilogicznych zagadnień, ale wyobraźnią (pomijam rozsądek bo tego czasem też brak).
    Ludzie Peace and Love
    Pozdrawiam wszystkich

pepre
    Guest

apropos wieku, to jak wspomnialem, to uogolniam, i dobrze wiem ze jest wielu mlodych terrarystow ktorzy sa naprawde wartosciowi dla polskiej terrarystyki, ktorych przepraszam jesli sie poczuli urażeni...

ale spojrzcie chociażby np na posty rosea... zasugeruje jeszcze ze bardzo dobrze jego post w watku Tutaj(http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=10510&t=10383) ilustruje źródło mojego poddenerwowania...

Poniżej prezentuje ten post ponieważ skasowałem go z wątku

Autor: rosea (dial-3135.zgora.dialog.net.pl) Wyślij e-mail
    Data: 13-05-04 20:40

triceratops :P nosorożec :P ??

msk
    Guest

Pytanie za 100 pkt: co jest zlego we wpisie "triceratops :P nosorozec :P ??" ?

Nazar
    Guest

no wlasnie

SMITI
    Guest

Jam jest "rosea", ten którego skasowałeś z nijakiego powodu ! Pragnę wyjaśnienia dlaczego mnie skasowałeś ze spisu terrarystów. SMITI nie ma z tym nic wspólnego, poprostu znam jego hasło, bo to mój kuzyn. on moje tesh zna, a raczej znał. SMITIEMU tesh kiedys tak zrobiłeś. Nie pozbędziesz się mnie tak łatwo.

SMITI
    Guest

admini tego forum sa nieźle popierdoleni. niedługo wypieprzycie stąd wszystkich za byle co. zero w was poczucia humoru i wyrozumiałości......msk i nazar wielkie dzięki za zrozumienie rosea

MataManX
    Guest

Ej no jak rosea poleciał to juz przegięcie on zawsze był spokojny. Nie zdziwił bym sie jakbyście mnie wywalili bo ja troche mieszam jak mi cos nie odpowiada. Ale to mi się nie podoba jak można wywalać kolesia za free ?? Przywrócicie jego konto i nie szerzcie lepperyzmu na forum!!!

Foxtrott
    Guest

nic nie poradzisz jak ktos ma manię wielkości...
    trzeba sie do naszego "szefostwa" przyzwyczaić

SMITI
    Guest

dyktator się znalazł............. rosea

Uprawnienia umieszczania postów