-
Re: TO ZNWU TY NOOK???
a innym co ?? usta zakleiło ?? boicie sie o własny tyłek ?? nie wiem dlaczego spokojnych ludzi wywalają z forum. może mi wytłumaczycie. rosea
-
resea, daj na wstrzymanie. nie prowokój takimi textami, bo aż głupio... Ja sie tam o własny tyłek nie boje. Nikt nikogo nie wyrzuci za nic. Musiałeś czymś ostro podpaść. Najlepiej popros nooka albo kto Cie tam wywalił, o to żeby w jakiś sposób umotywował usunięcie Twojego konta. I nie rozkręcaj następnej zadymy bo to sie robi nudne.
-
no właśnie nie wiem za co mnie wyrzucił. kontaktowałem sie z nim, ale nie odpowiada. rosea
-
ogólnie dawno nie było takiego wątku ponad 100 odpowiedzi i cały czas rośnie 
-
podejżewam że piszesz chamskie maile. Też bym na takie nie odpowiadał.
-
a skąd ty możesz wiedzieć jakie ja maile piszę. moze lubujesz sie w czytaniu cudzej korespondencji, hmmm?? wyobraź sobie, że poprosiłem nooka żeby mi wyjaśnij za co mnie skasował ze spisu terrarystów. ale widzę tendencję nooka na nieodpisywanie na nic. dziwi mnie to i współczuję. rosea
-
Dajcie sobie spokój. Przez jedną głupią rzecz, temat ciągnie się na 115 postów. Paradoksalnie na najgłupszy temat wypisujecie jak najwięcej. Bez komentarza.
-
To niech cię Gerald, Nook skasuje ze spisu terrarystów, to zobaczymy jak zareagujesz. rosea
-
nook mi odpisuje zawsze... Po Twoich postach jestem w stanie wyobrazić sobie treść takiego maila...
-
Nie sądziłem, że można być takim d e b i l e m jak ty MareQ. Po postach mnie poznaje..... hahahahahaahahahah. nie znasz mnie nawet w 0.0000000000000000000000001 % tu mogę zgrywać cfaniaka, a w szkole być wzorem grzeczności. internet to bardzo ciekawe miejsce. można tak łatwo manipulować......hahahahahahahaahahahahhahahahaha hahaah.rosea
Uprawnienia umieszczania postów