Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 311121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 139

Wątek: TO ZNWU TY NOOK???

Mieszany widok

pepre
    Guest

Re: TO ZNWU TY NOOK???

albo rownie dobrze tu mozesz grac wielkiego cfaniaka i fafarafa a tak naprawde byc lamusem ktorego wszyscy wokol bija, i przylazisz tu na forum sie powyzywac...

SMITI
    Guest

hahahahahahahahahahahahahaahahahahahhahahahahahaha hahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahahahahha rosea

Gerald
    Guest

dajesz w tej chwili tylko powód żeby ci konto zablokował, nie błaznuj.

MareQ
    Guest

kolego, umówmy sie tak: ja Ciebie nie wyzywam, więc Ty tez daj na luz. Wiesz doskonale, że przez internet nie jesteś tak do końca anonimowy i są sposoby żeby znaleźć delikwenta, więc z dystansem kolego.
    Właśnie pokazałeś co umiesz i jaki z Ciebie wzorowy uczeń.Chociaż, może faktycznie pepre ma racje. Jesteś kujonkiem, którym wszyscy pomiatają i dzięki internetowi możesz sie jakoś zrewanżować brutalnej rzeczywistości...
    Jeżeli nook ściągnie Ci bana to będę pierwszy który zaprotestuje i zażąda ponownego zabanowania.

Nazar
    Guest

MAreq ma racje. Wrzuc na luz bo juz sie tego czytac nie da

msk
    Guest

Offtopic: czy pobity zostal rekord w ilosci postow? Calkiem ladny wynik, swoja droga =)

SMITI
    Guest

hahahahahaahahhaahahah [b]rosea<b/>

SMITI
    Guest

tę stronkę mam głęboko w dupie i przy każdej okazji bedę ją zniesławiał. więcej się tu nie odezwę. rosea

Gerald
    Guest

Re: TO ZNOWU TY NOOK???

no i po kłopocie, nook mu konto zablokował

MataManX
    Guest

rosea !!! teraz to już wg mnie nawet przegiołeś chłopie opanuj się troche!!! jak w życiu będziesz tak postępował to często oberwiesz po ryju bo mogę się założyć że na realu nie wszyscy oleją tak twoje słowa jak przez sieć !!!

Uprawnienia umieszczania postów