-
Re: TO ZNWU TY NOOK???
albo rownie dobrze tu mozesz grac wielkiego cfaniaka i fafarafa a tak naprawde byc lamusem ktorego wszyscy wokol bija, i przylazisz tu na forum sie powyzywac...
-
hahahahahahahahahahahahahaahahahahahhahahahahahaha hahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahahahahha rosea
-
dajesz w tej chwili tylko powód żeby ci konto zablokował, nie błaznuj.
-
kolego, umówmy sie tak: ja Ciebie nie wyzywam, więc Ty tez daj na luz. Wiesz doskonale, że przez internet nie jesteś tak do końca anonimowy i są sposoby żeby znaleźć delikwenta, więc z dystansem kolego.
Właśnie pokazałeś co umiesz i jaki z Ciebie wzorowy uczeń.Chociaż, może faktycznie pepre ma racje. Jesteś kujonkiem, którym wszyscy pomiatają i dzięki internetowi możesz sie jakoś zrewanżować brutalnej rzeczywistości...
Jeżeli nook ściągnie Ci bana to będę pierwszy który zaprotestuje i zażąda ponownego zabanowania.
-
MAreq ma racje. Wrzuc na luz bo juz sie tego czytac nie da
-
Offtopic: czy pobity zostal rekord w ilosci postow? Calkiem ladny wynik, swoja droga =)
-
hahahahahaahahhaahahah [b]rosea<b/>
-
tę stronkę mam głęboko w dupie i przy każdej okazji bedę ją zniesławiał. więcej się tu nie odezwę. rosea
-
Re: TO ZNOWU TY NOOK???
no i po kłopocie, nook mu konto zablokował 
-
rosea !!! teraz to już wg mnie nawet przegiołeś chłopie opanuj się troche!!! jak w życiu będziesz tak postępował to często oberwiesz po ryju bo mogę się założyć że na realu nie wszyscy oleją tak twoje słowa jak przez sieć !!!
Uprawnienia umieszczania postów