-
Re: TO ZNWU TY NOOK???
...bo prywatnie Nook mna mnie w głębokim poszanowaniu czego nie jednokrotnie dał wyraz.
ta dyskusja do niczego nie doprowadzi, ale zastanów sie nad sobą. po co tak Nooka bronisz skoro jemu to zwisa??
"kłucisz" się ze mną niemają nawet najmniejszych podstaw do tego.
pojęcia zielonego niemasz jak sprawa wygląda, lecz głos zabierasz jakbyś dobrze znał Nooka i mnie.
zachowujesz się jakbyś był kimś ważnym..., bez przesady. wszyscy są równi, a możliwość kasowania postów, czy znajomość html nie czyni z nikodo bardzij wartościowego od innych
-
mój błąd, ale to tyczy się tylko pierwszego zdania z mojej wypowiedzi, raszta jest aktualna ;-)
-
znam nooka osobiscie, znam ciebie z twoich postow, i zdecydowanie wole nooka, wiec chyba to oczywiste ze bede go bronil, tymbardziej ze sie klocisz o sprawe ktore tak naprawde moze mnie dotyczyc, bo rownie dobrze to ja moglem przeniesc tego posta, i to mnie mogles nawyzywac od idiotów, popaprańców.
wiesz, jak bylem maly i lazilem po domach na halloween, by dostac cukierki, to nie wszyscy mi otwierali i dawali cukierki... staralem sie zapamietac tych ludzi i rok pozniej juz tam nie dzwonic do drzwi, bo to strata czasu... widze jednak ze ty bys inaczej postapil... bys stal przed domem i wrzeszczał "żydzi!!! curkieków nie daja!!!" i bys pewnie jeszcze zaczal jajkami rzucac.
-
oskarżenie o antysemityzm? tani chwyt, i strasznie niestosowny...
-
chyba malo obcujesz wsrod ludzi... w naszym spoleczenstwie uzywa sie dosc czesto słowa żyd jako synonim sknery, dusigrosza.
-
może i tak funkcjonuje, ale nazwanie kogoś antysemitą to IMHO straszna obelga
-
wiesz co pepre, popisac się chciałeś, ale chyba niewyszło, bo niebardzo kapuje jaki związek ma usówanie postów z cukierkami.
jak możesz mówić, ze mnie znasz z postów??????? że co??? źle o pająkach piszę??qrcze, rozbroiłes mnie tym dobitnie!!! tylko jako hodowce mogłeś mnie poznac po moich postach,a wypadało znac jeszcze choć troche jako człowieka jesli chcesz osądzać.
a co przenoszenia postów, to kto inny mógłby się doczepić jak nie Nook? Tobie w życiu by to przez glowę nie przeszło, bo post było ok! zaprzeczysz???
daj sobie spokój bo ta droga do nikąt nie prowadzi... po prostu skończmy temat, bo sie zapętlasz powoli. każdy ma swoje zdanie i tylko Nook i ja wiemy jak jest na prawdę. pisaniem o cukierkach do niczego nie dojdziesz niestety...
-
nie, nie chcialem sie popisac, chcialem zilustrowac cos, ale widze ze nawet jak ci sie cos narysuje to tego nie skapujesz
a tez widac ze jednak nie jeszcze odkryles ze po postach mozna naprawde duzo sie dowiedzieciec o ich autorze...
-
daj sobie spokój, kręcisz się w kółko
-
mi nook też nie odpisywał na gg.. kilka razy odpowiedział na mejla....powiedział że moje konto jest zablokowane (stara sprawa) i nie pamięta czemu... dalej już się nie odzywał więc musiałem sam wziąsc sprawe w swoje ręce
Uprawnienia umieszczania postów