-
Re: TO ZNWU TY NOOK???
ja wciaz jestem za teoria ze to jakies skrzywienie psychiczne foxtrotta, ktorego nook przesladuje...
do 3/4 gowniarzy na forum nie mam zadnego szacunku, podobnie jak oni nie maja do mnie, tylko dla tego ze jestem adminem/moderatorem... ja z kolei juz nie mam szacunku bo ta cala menazeria zamaist lazic po parku, zasuwac sobie na rowerku przez osiedle, kopać gałe, siadaja przed kompem i postanawiaja se na forum siedziec... tez przez to przeszedlem, w nieco mniejszym stopniu i tam gdzie mozna bylo przeciw czemus sie stawic, to sie stawialem, by ewentualnie sie dowartosciowac, pokazac sie, zablysnąć.
fakt "hodowania" jaszczurki od 8 roku zycia, jest rzeczywiscie czyms nadzwyczajnym, tylko czy rzeczywiscie jest po powod by sie tym szczycic i wywyżaszać? moze powinnismy ci sie jakos specjalnie kłaniac, moze w ręke całowac? a moze w ogole zrobmy konkurs kto jako pierwszy zaczal kisic jaszczurki w słoikach?
gdyby nie moderowanie forum, forum wygladaloby jak dawniej forum na terrarium.pl, lub obecnie... artykuly na wp.pl... pojdzcie za jakims linkiem z glownej strony, do artykulu, i poczytajcie komentarze pod nim. super, prawda? takiej wolnosci slowa tutaj szukacie?
Uprawnienia umieszczania postów