-
Re: TO ZNWU TY NOOK???
Nie wnikam w te tematy poboczne nie dotyczące wątku głównego, jednak chciałbym zaznaczyć że Foxtrott jest bezczelnym użytkownikiem tego forum nie stosującym się do żadnych zasad nawet oczywistych dla każdego człowieka [kultura osobista obowiazuje], który nawet nie zechciał zajrzeć do regulaminu. Trudno żebym go ciągle nie upominał skoro ciągle jego mość nie chce przeczytać nawet ogólnopanujących zasad ... rzeczywiście trudno żeby to nie były prześladowania ... przykro mi ale jestem zmuszony do tego, szkoda ze nikt nie myśli o tym jaką ja musze prace wykonywać żeby pilnować takich nie subordynowanych użytkowników
, i żeby dzięki temu innym się lepiej "podróżowało" po wątkach... zostawie go jeszcze dam mu szanse sie poprawić mimo że powodów do zablokowania mu możliwości pisania nazbierało się sporo. Foxtrott, czy przeczytanie regulaminu jest tak trudne i bolesne ...
-
Re: TO ZNWU TY NOOK???nieźle:)
TEN POST NIEMA NA CELU SPOROWOKOWANIE NOOKA DO JAKIEGOKOLWIEK NIEPRZEMYSLANEGO ZIAŁANIA
skoro jestem taki niesubordynowany to przytocz proszę tu na forum choć jedno zajście z moim udziałem gdzie ktos inny oprócz Ciebie miał ze mną klopoty z powodu mojego "łamania prawa"
JAK MYŚLICIE?? CZY ZABLOKOWANIE MOJEGO KONTA(CZYM NOOK JAWNIE MI GROZI) JEST ZASADNE??
zablokujesz w ten sposób drogi kolego także konto mojego brata nickiem profesorek11 ktory jest niczemu niewinny.
są drogi Nooku inne, nieco bardziej dojżałe sposoby rozwiązywania prywatnych problemów niż kozystanie z wadzy jaka posiadasz.
mojego posta musiałeś przesunąć a identyczny post został na tym forum bez żadnych oretensji http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=12261&t=12261
niech użytkownicy sami ocenią Twoje postepowanie...
-
Re: TO ZNWU TY NOOK???nieźle:)
Nikt nie jest doskonały ale żeby z pobudek osobistych czy niby złym zachowaniu banowac i kasować kogoś ? znam osobiści Foxtrotta i jest to młody i naprawdę porządny człowiek nie wierze żeby mógł być bezczelny itp. Dlatego proszę aby go zostawić na Forum jako pełnoprawny użytkownik.
-
Foxtrott uspokój się troszke i wżućna Looz, jeśli Nook przeniosł posta to widocznie miał powod !
Nook nie blokuj go ... mam nadzieje ze sie udpokoi 
co tu więcej pisać ?
żegnam
-
I po co to zamieszanie
Hm....hałas o jeden post, sprawa ciekawa, wg mnie przeniesiony post nie pasuje do dział, w którym umieścił go moderator, bo nie zawierał w sobie nic w ujęciu karmowym a dział "Zwierzęta karmowe" jest właśnie od postów w ujęciu karmowym...
>>>Świerszcze, mączniki, karaczany, szczury... - w ujęciu karmowym
Pasowałby chyba bardziej na dział: owady czy właśnie terrarium.......
A czy banowanie coś da – nie sadze lepiej w ogóle zamknąć ten wątek ..... jest bez celowy, a wątek antysemicki nie na miejscu .....
pepre chyba byłeś czymś wkurzony, o takie byle co się denerwować, jak byś miął się denerwować o wszystkie nie regulaminowe posty to byś osiwiał wiec warto ?
eh sorrki za polskie ogonki ale pisze wlasnie prce licen. i sie wczulem w ogonki 
-
żałosne, żałosne i jeszcze raz żałosne......po co wy się wtracacie w ogóle ?? nie rozumiem was ...dziś patrzę a tu ponad 80 postów !!! i czemu tak....
-
Re: I po co to zamieszanie
To ze foxtrot troche przesadził z tym postem i pretensjami to fakt, co nie zmienia jednak faktu ze admini traktują(trzeba zaznaczyć) prywatne forum jak pole do popisu i starają sie pokazać swoja wyższosć. Ale przykładowo my nie mozemy na nich wpłynąć bo nie ma nikogo nadzorujacego ich działania. A opinie : "nie podoba sie to droga wolna" napewno nie przysporza serwisowi nowych zwolleników,a jedynie ich odwróci od serwisu.
Z kolei co ma wiek do słusznosci wypowiedzi ? To ile ktoma lat nie zmienia faktu ze moze madze mówic a zaraz odnosi sie do niego krytyka ze młody i gózik wie.
Pozatym na forum są ukłądy i ukłądziki szczególnie na forum sprzedam i wszyscy o tym wiedzą !!
Admini przesadzają ale i tak nic z tym nie zrobimy :P
-
a mnie to bawi jak łatwo można zjechać z tematu posta. nagle o historii wykłady :P... hehe........i jeszcze jedno proszę nie oceniajcie ludzi po postach jakie napisali na tym forum. tak naprawdę to nic o nich nie wiemy. komentować to można jak się kogoś zna osobiście.
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=31415&t=31415 tu masz meg11 troszkę o traktowaniu młodszych terrarystów. powinnaś znaleźć coś dla siebie 
-
jeden z tego płynie wniosek, dzieci mają swoje problemy a dorośli swoje..
-
troche za bardzo uniosłem sie na początku tematu i za to tylko chciałbym przeprosić.
reszte pozostawię do oceny użytkownikom tego forum.
Uprawnienia umieszczania postów