-
Re: TO ZNWU TY NOOK???
spokojnie matamanx już konta nie ma
-
koles sobie po prostu szczekał.. nikomu nic złego nie robił, nie zaśmiecał jakoś drastycznie forum tlko mój wontek. blok ?? za co, za głupotę??
gratulacje, niema to jak iść na łatwiznę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
z resztą przydało by się zamknąć ten temat. miał byc zamkniety już z tydzien temu...
-
jeżeli nie domyślasz sie za co go usunięto to serdecznie współczuje inteligencji.
Wystarczyło że zachowywał sie nie stosownie. Ja sie tam ciesze że gościa wywalili. Może na chwile będzie spokój.
Foxtrott, Ty też sie nie buntuj, bo to nie ma najmniejszego sensu. Nie jesteśmy tutaj żeby sobie puszczać chamskie docinki, wyzywać, przeklinać i pierdzielić od rzeczy. Jesteśmy tu, żeby wymieniać sie doświadczeniami, poglądami, radzić sie siebie nawzajem, a jak jest jakiś problem (związany z terrarystyką) to wtedy wspólnie debatować.
Pamiętam był kiedyś taki post na forum 'na każdy temat'. Któryś z chłopaków rozstał sie z dziewczyną (bodajże Atrax, ale nie jestem pewien
. Podobało mi sie, jak wszyscy go wspierali, podnosili na duchu. Taka atmosfera powinna być zawsze. Przez takich jak np. rosea wszystko to sie pierniczy. Właśnie za to dostał kopa od Nooka. Będąc adminem postąpiłbym tak samo.
-
co do tego, ze powinna byc spoko atmosfera to popieram w 100%!!!
tylko kazdy musiał by sie do tego przyłozyć!!!!!!!!!!
gadałem z całym mnustwem początkujących terrarystów(głównie pajęczarzy) którzy czytając forum po prostu bali i boją się cokolwiek napisać. tylko ktos jakąś nawet najdrobniejszą głupotę palnie(kazdemu się zdarza) a zaraz znajduja się kozacy którzy zaczynali 3 miesiące wcześniej i uważając się za expertów zjeżdżaja go do zera.
no tak byc przecież niemoże!!!!!!!!
... chyba, ze tan serwis nie ma być nastawiony na rozwój, to już inna sprawa, niewnikam.
jest jak zawsze druga strona: banalne posty od których odechciewa sie czytania forum.
kiedy ja zaczynałem na tej stronce 2 czy 3 lata temu bylo zupełnie inaczej. wszyscy byli mili, życzliwi, nikt niełamał żadnych praw mimo, iż nie były jeszcze spisane.
ciąg dalszy tego tematu niema najmniejszego sensu bo każdy wie jak jest, wie jak powinno byc, ale nikomu nie chce się zmieniac stanu rzeczy(chodzi mi o tych pseudoexpertów z 3 miesięczną praktyką:/)
-
ta, było spoko. Ale pojawił sie gość o xywie Foxtrott i od tego czasu sie pierdzieli...
Skoro tak bardzo chcesz coby atmosfera była ok, to może zacznij poprawe od siebie i nie zakłądaj takich beznadziejnych tematów...
-
pojęcia niemasz jakie bylo podłoże tego tematu więc nie komentuj tej sprawy bo tylko z siebie durnia zrobic możesz niechcący.
-
nie wiesz już co pisać to takie pierdoły wupisujesz? A durnia to sam z siebie robisz.
-
Wymiekam ten post to parodia HAHAHA
no i co ze ci temat skasowali i to ze moderatorzy tutaj są egocentrykami wszyscy to wiedza hehe
pzdr aha mam nadzieje ze temat bedzie kontynuowany bo smieszny jest na MAX
Uprawnienia umieszczania postów