Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: forum 'szyszkowce'

wienio
    Guest

Re: forum 'szyszkowce'

jak najbardziej należy usunąć ten dzial i nie dawać żadnego nowego

Nazar
    Guest

POPIERAM .
    ZNISZCZYC SZYSZKOWCE :P

Salamandra
    Guest

Z tego co wiem to mniejszy ruch jest na forum "Pst" i "Weterynarze". A "szyszkowce" mi nie przeszkadzają :P

...................................
    >>Pozdro for @ll<<
    "Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać"

MataManX
    Guest

ale forum szyszkowce jest częścią forum jaszczurki a te fora które wymieniaś nie za bardzo można upchnąć do innych kategorii

Sm0k3D
    Guest

Taak, kiedys pamietam na szyszkowcach ostatni post mial miesiac czasu, a te matrymonialne to tez niezly pomysl

Natkas
    Guest

jak juz to mozna by tez cos zrobic z forum mieczaki. ja sama jestem co prawda zainteresowana slimaczkami i czesto patrze czy nie ma tam nowych postow no i zazwyczaj nie ma. ostatnio widzialam ze ktos z forum mieczaki pisal na glownym tlumacząc to tak malym ruchem na mieczakach ze tam nikt mu nie odpowiedzial.

MataManX
    Guest

mięczaki powinny zostać z tego względu że nie ma ich w co wcianąć np na terrarystce są wciśnięte w bezkręgowce a tu nie ma co z tym zrobić więc niech ten dział zostanie tak jak jest
    a swoją drogą postów o ślimaczkach jest mało bo są mało problematyczne dajesz liść sałaty czasem jabłko troche wapna i jest z niego szcześliwy zwierzak ))

jerry
    Guest

Forum : "ogloszenia metrymunialne", KTO JEST "ZA"?

W takim forum moglyby byc oferty , np. Jest ktos z Gdanska i ma samice gekona lamparciego, chcialby znalesc samca z okolic Gdanska. Kto jest "ZA "?
    "Ogloszenia matrymunialne" zamist "SZYSZKOWCE".

Uprawnienia umieszczania postów