-
znowu propozycja BANA!
Szanowne kierownictwo serisu terrarium.com.pl
Zwracam się z uprzejmą prośbą o zawieszenie w prawach do kożystania z serwisu urzyktowniczki o nicku 'Lezka'. Prośbę swoją motywuję zarówno tym: http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=10803&t=10803 jak również tym: http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=10743&t=10743.
Dodatkowo, pragnę nadmienić, że osoba ta poza tymi dwoma durnymi spotami nie udzielała się w żadnych innych dyskusjach, skąd wnioskuje że jest tutaj w celu robienia sobie jaj z użytkowników.
:P :P :P :P :P :P :P :P
-
Re: znowu propozycja BANA!
pisał to na forum na każdy temat,więc ja prosze raczej o usnunięcie tego głupiego posta:]
-
Propozycja bana jest trochę za ostra :P Ale usuwanie jego głupich i bezużytecznych postów jest jak najbardziej wskazane 
-
no dobra, ale napewno trzeba coś z tym zrobić!
-
no wiec jak sam blyskotliwie zauwazyles pisal na forum "na kazdy temat".. zeby jeszcze jego posty mialy cos wspolnego z jakims tematem to byloby dobrze.. a skoro dla Ciebie ciekawe jest "gdzie jest trojkat" i pewnie cieszysz sie jak mozesz odpowiedziec to pogadaj sobie z nim na gg..
-
Rozmowy nie związane z terrarystyką, towarzyskie<-opis forum
jeśli dla ciebie kołku to nie jest rozmowa towarzyska to szkoda mi ciebie
-
ja Ciebie kolego nie wyzywam... Jeżeli nie jestes człowiekiem na poziomie to jest mi przykro z tego powodu.
-
pisałem do paca,a jeśli już o poziomie,to skoro tak sie nienarzucasz to czemu wylatujesz z jamimiś propozycjami bana?Ludzie piszą co chcą,a zadaniem moderatorów jest dbać o rpzesiew żeby syfu na forum nie było.
-
a tak se myśle-Mareq ty dobrz kombinujesz,ale nie te fora zaczepiasz-spójrz na literature,już z 2 razy chyba kogoś zrypałem za pytanie-czy jest jakaś gazetka:|to nic nie da.Nie wiem czy ktoś wogóle czytał jak pisałem o zaostrzeniu tego forum(ale moderatorzy nie mogą ruszać na każdy temat!!!!po to to jest żeby się wyszaleć mareq)Może i za bardzo się uniosłem ale dalej obstaje pry swoim
-
Z jednej strony ban to troche za duzo, ale z drugiej strony jesli moderator ma kasowac kazdy post tej uzytkowniczki to wyjdzie na to samo :/
Uprawnienia umieszczania postów