Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Aukcje

Murinusek
    Guest

Aukcje

Hmmm czytajac przed chwilka forum SPRZEDAM zajrzalem do tematu "Pterinochilus murinus" (autor: Nazar) wpadlem na pomysl, ze mozna zorganizowac AUKCJE.

Chodzi mi o takie cos ze np. sprzedaje pajaczka i cena wywolawcza przypuscmy 20zl i Ci co sa zainteresowani licytuja i sami decyduja kiedy uwazaja cene za wysoka wiec juz olewaja:P i np. aukcja bedzie wazna max do 3 dni po ostatnim poscie pod nia podpisanym

Mam nadzieje ze wszyscy kapuja o co mi chodzi Prosze o wypowiedz

Grażynka
    Guest

Re: Aukcje

niezły pomysł nawet ale od tego jest allegro ;D

Murinusek
    Guest

No niby jest Allegro, ale mozna by zrbic konkurencje Poza tym w "naszych aukcjach" bylyby licytowane wylacznie istotki i rzeczy zwiazane z terrarystyka

wienio
    Guest

po co robić zamieszanie? Jeżeli ktoś chce licytacji to wystawia przedmiot na alleggro i po krzyku.

MareQ
    Guest

dokładnie. Zresztą tutaj wcale nie ma aż tak wielkiego popytu żeby trzeba licytować :/ Jedynie jak ktoś chce coś oddać to może sie zamieszanie zrobić ;P ale to tylko wtedy... tak do reszty to raczej spoko.

wezyki
    Guest

pomysl calkiem do d....
    jak chcesz licytowac to idz na allegro
    dobrze jest tak jak jest

RadOne
    Guest

naprawde bez sensu pomysł ale chciałeś dobrze

Murinusek
    Guest

eee wezyki wyluzuj troche, ja dalem propozycje a Ty mogles napisac po prostu ze nie jestes za tym, a nie komentujesz dosadnie. A jak nie masz nic ciekawszego do napisania to lepiej nie pisac

FRED17
    Guest

Fajny pomysł!Allegro to jeden wielki śmietnik a tu by były tylko terrarystyczne sprawy

k_u_b_a
    Guest

ja myśle że pomysł jest OK ale myśle, że lepszy sposób jest "kto pierwszy ten lepszy" chociaż może...

Uprawnienia umieszczania postów