Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: znowu propozycja BANA!

ZakkWYLDE
    Guest

Re: znowu propozycja BANA!

UPOMNIENIE!!!!!!!! GOD;/

MareQ
    Guest

przecież widać że ta osoba nie ma nic wspólnego z terrarystyką....
    'na kazdy temat' jest dla nas, terrarystów, ludzi zainteresowanych tym sportem, i w tym dziale możemy między sobą porozmawiać o innych tematach, nie związanych z tym, co nas łączy...
    Nie mówie, że nowi nie są mile widziani - wręcz przeciwnie, jednak jak ktoś ma siedzieć tylko po to żeby 'zobaczyć jak zareagujemy' to sorry, ale coś jest chyba tutaj nie tak :/ królikow doświadczalnych z nas chce sobie zrobić czy co? Porażka...

ZakkWYLDE
    Guest

Dlatego mówie od jakiegoś czasu o upomnieniach:///ale oczywiście moderatorzy mają to gdzieś bo po co:|Na gitara.pl jak syfisz to masz na tydzień dłuższą wersje forum-z banerami po kroju pajacyk,wolniej chodzi itp,i tam nikt nie jest taki pobłażliwy

pepre
    Guest

my tez nie jestesmy poblazliwi... jak cos jest nie tak, to jest ban. tylko ze musimy te osoby wylapywac, a te ktore wylapujemy, wy o nich nawet nie wiecie... a sa ich dziesiatki;/

prosimy o zglaszanie tych osob do bana, argumentując w jakis sposob swoja prosbe... niestety lezka jak dotad nie zrobil niczego niezgodnego z regulaminem;/ predzej juz by sie ZakkWYLDE nadawal za wyzywanie ludzi...

ZakkWYLDE
    Guest

no to zbanuj mnie,i tak nic to nie da:/ a teraz poważne pytanie-jak bardzo moderatorzy znają htmal?chodzi mi o te upomnienia(o któreych pewnie nikr nie czytał://////)pepre napisał(a):

pac
    Guest

ja Ciebie tez nie wyzywam.. tylko stwierdzilem ze jesli chcesz sobie odpowiedziec na pytanie "o trojkacie" to sam sobie wystawiasz swiadectwo.. ja nie musze nic dopowiadac..

ZakkWYLDE
    Guest

ja nie mówie ze ja chce,ale inni chcą bo odpisywalii zabawe mieli

Uprawnienia umieszczania postów