-
Re: nie dzialaja zdjecia w opisie gatunkow
jasne ze masz racje! ale powiedz mi tylko czy serwisowi zalezy na tym zeby sie przenosic?!?! to tak jak bys bronil faktu ze nic sie nie dzieje wszystko gra...
ten serwis jest po to zeby pokazac gatunk komus kto chce zaczac hodowle!! to tak jak bys na stronie dotyczacej wynikow pilkarskich nie mial nazw druzyn.... bo po co skoro i tak jak chce to ogladaj mecz albo szuakj sobie w necie... to rozumiem ze ten serwis jest po to zeby byl a reszta prosze bardzo.... google.pl... czy tak mam to rozumiec?!?! nie wydaje mi sie!! i nie bron tego serwisu tak bardzo skoro ewidentnie cos nie dziala a powinno!!! bo nic bym nie powiedzial gdyby zdjec nie bylo wcale, ale skoro byly to powinno sie zadbac zeby wszystko dzialalo!!!!
-
to płać comiesieczne pieniądze za serwer to pogadamy :> nie ma kasy, nie ma zdjec..
-
a... widzisz.... to zmienia postac calej sprawy 
wiesz to tej pory niekt nie wpomnial o pieniadzach tylko twierdzi ze trudno nie ma to nie ma, mozna gdzie indziej poszukac i tyle.
moj pierwszy post byl walsnie po to zeby zwrocic uwage na ten problem, czyli brak zdjec, a i przy okazji dowiedziec sie dlaczego tak jest.
jest to problem, ale przy argumencie ktory ty podajesz mam juz odpowiedz, bo wyjasnienie MataManX'a bylo malo przekonywujace :/ i chygba troszeczke dziwne zeby wchodzac na serwis dot. terrarystyki ktos jeszcze musial szuakc fotek po necie jak wlasnie wszedl TU zeby je znalezc....
-
no niestety jest jak jest. biedny nook nie moze ciagle sam bulic za serwer z wlasnej kieszeni, sponsorow za wielu nie ma, koszulki chyba ida cienko........
-
no tak... kasa.... ile kosztuuje utrzymanie serwisu?
czyli rozumeim ze oszczedza i zdjecia niepredko sie pojawia?!?!
-
chwilowo niewiem jak to dokładnie wyglada...ale jest to kilkaset złotych miesięcznie... nie chcę skłamać, więc więcej nie powiem, ale w tej chwili nie orientuje się dokładniej
-
dokladnej ceny nie potrzebuje nie jestem urzedem skarbowym
pytalme z czystej ciekaowisci zeby miec jakie kolwiek pojecie bo nigdy to tej pory nie wiedzialem.
dzieki za konkretne wyjasnienie klopotu zwiazanego ze zdjeciami 
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów